U srcu Novog Pazara otvoren novi salon nameštaja „Numanović” – spoj elegnacije i inovativnosti za dom iz snova 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
U srcu Novog Pazara otvoren novi salon nameštaja „Numanović” – spoj elegnacije i inovativnosti za dom iz snova
Trenutno na sajtu: 430       |       Podeli:
13.04.2024 | 0 коментар(а)



Novi Pazar - U samom srcu Novog Pazara, otvoren najveći salon nameštaja na ovim prostorima,



salon nameštaja Numanović. Otvaranjem ovog salona,fabrika Numanović stoji na pragu nove ere brenda Numanović. Otvaranje ovog salona simbologije više od ekspanzije njihovog poslovanja. To je odraz neumorne posvećenosti,poštovanja prema tradiciji i neiscrpnog pogleda u budućnost. Ovaj prostor je dizajniran da bude mesto gde će se sastati elegancija,funkcionalnost i inovativnost, prižajući kupcima ne samo nameštaj,već i inspiraciju za kreiranje domova iz snova.

Otvaranjem ovog salona fabrika nameštaja Numanović je otvorila i nova radna mesta za trideset radnika i na taj način doprinela ekonomskom razvoju grada. Ono što je bitno naglasiti jeste i to da je u planu otvaranje i četvrtog salona u Beogradu,koji će biti prilagođen,kao i ostala evropskim standardima kao i ostala tri. Takođe je u planu uvođenje nove linije u proizvodnji pod imenom Num-line,koji će biti prilagođen evropskim standardima, po kvalitetu i dizajnu,koji će biti dostupan i na našem tržištu.

U srcu Novog Pazara otvoren novi salon nameštaja „Numanović”; Foto: PR

Fabrika nameštaja Numanović,sa svojih trista upošljenih,danas stoji čvrsto na tržištu sa preko 20.000 kvadratnih metara proizvodnog prostora, 15.000 kvadratnih metara izložbenih salona, i to tri maloprodajna salona u Beogradu i dva u Novom Pazaru,kao i prisustvom u celoj zemlji kroz mrežu veleprodajnih kupaca,kao i u svim zemljama regiona i delu Evrope.

Uz veličanstveno otvaranje najnovijeg salona nameštaja u srcu Novog Pazara, brend Numanović započinje novo poglavlje svoje bogate priče. Ovaj događaj nije samo prilika za slavlje, već podsetnik na neprekidni tok predanosti, inovacija i kvaliteta koji su utkani u srž ovog brenda.

Otvaranje ovog salona ima ogroman značaj za lokalnu privredu i zajednicu pružajući mogućnost zapošljavanja za građane.

U srcu Novog Pazara otvoren novi salon nameštaja „Numanović”; Foto: PR

Priča o Numanoviću počinje decenijama unazad, kada je vizionar i osnivač Avdulatif Numanović postavio temelje onoga što će postati jedan od najcenjenijih brendova nameštaja u regionu. Njegova posvećenost, inovativnost i nepokolebljiva posvećenost kvalitetu postavili su standard koji Numanović i danas sledi.

Sa rastom i razvojem, ključni pokretači napretka bili su Sead i Suad Numanović. Njihova strast, liderstvo i inovativni pristup usmerili su brend ka novim horizontima uspeha. Pod njihovim vođstvom, brend se proširio, uveo nove linije proizvoda i postao poznat po sposobnosti da pruži jedinstvena rešenja koja odgovaraju modernim životnim prostorima.

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VESTI NOVI PAZAR NUMANOVIC SALON NAMESTAJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.629.259 посета
Тренутно на сајту: 431 посетилац(a)