Прибојци у страху од воајера који упада у куће и станове и плаши жене 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Прибојци у страху од воајера који упада у куће и станове и плаши жене
Trenutno na sajtu: 503       |       Podeli:
24.02.2022 | 1 коментар(а)



Прибој – Иако Прибој важи за мирну и безбедну општину, можда не би било на одмет да становници

града на Лиму поведу рачуна, без обзира које је доба дана, да ли закључавају улазна врата стана или куће, а ноћу спуштају ролетне на прозорима. Зашто? Прочитаћете у причи која следи.

Већ пар дана, на друштвеним мрежама шире се поруке жена из Прибоја, које упозоравају да се у граду појавио висок мушкарац са качкетом или капуљачом на глави који покушава да уђе у куће, а код неких је, како наводе, улазио и у станове, а када би затекао неког у ходнику, побегао би. Из њихових постова, може се закључити да дотични мушкарац не бира време, виђен је и ујутру и увече, али оно што се често дешавало, углавном је долазио на врата жена које живе саме или недуго пошто би им супруг одлазио на посао. Прибојци су у страху јер нису сигурни, да ли се ради о воајеру, егзибиционисти или провалнику.

Ове објаве актуелизовале су причу од летос, када су мештанин Бањског чамца скоро два месеца живели у паници, јер се у њиховом крају појавио сличан уљез. Нешто више о овом случају, испричао нам је мештанин са Бањског чамца, који је желео да остане анониман.

„Крајем лета и почетком септембра када су ђаци полазили у школу појавио се манијак, човек непознат, и код комшинице се попео на терасу, када га је она спазила побегао је. Касније се поново појављивао у Бањском чамцу, у више наврата и вртео се око истих кућа. Мештани су му правили замке и заседе, у намери да га ухвате, цео Бањски чамац дигао са на ноге али безуспешно. Укључила се била и полиција, међутим он је био очигледно мудрији од свих и избегао је замке”, каже један од житеља Бањског чамца. Он тврди, да незнанац није био насилан те да није правио штету, већ је само плашио мештане, углавном припаднице лепшег пола.

„Хватао је за кваке врата, где је било откључано улазио је у куће, али би бежао чим би био примећен. Сви мештани су били у страху, полиција је нон стоп патролирала овим насељем. Сумњамо да је реч о психички болесном човеку”, додаје наш саговорник који није желео да му откријемо идентитет.

Није познато да ли је уљез са Бањског чамца исти онај, којег ових дана пријављују грађани Прибоја да га виђају у градском језгру.

Како незванично сазнајемо, последњи случај није пријављен полицији а цела прича је и даље актуелна само на друштвеним мрежама. Поставља се питање – уколико су грађани заиста забринути за своју безбедност, зашто бирају да се обрате страницама на друштвеним мрежама а не надлежним органима који би могли расветлити случај и ухватити кривца? Било да се ради о ментално поремећеној особи или провалнику који до сада просто није имао среће, можда би озбиљнијим схватањем овог случаја и ангажовањем надлежних органа била спречена већа штета. До тада, порука Прибојцима је – закључавајте улазна врата свог дома како у ходнику не бисте затекли овог незваног и сигурно непожељног госта.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj voajer zene

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Nije nego

    E da ha nemogu uvatiti Pribojci junaci ajte kako ve nije sram pustili ste manijaka da Vam vrslja po gradu a vi mi se mangupirate po Cacku i po Srbiji. Ajde resavajte to



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.598.755 посета
    Тренутно на сајту: 503 посетилац(a)