Учо добија нови ауто за превоз ђака 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Учо добија нови ауто за превоз ђака
Trenutno na sajtu: 438       |       Podeli:
14.11.2018 | 0 коментар(а)



Ивањица - Видосав Коларевић – Учо, директор ОШ „Милан Вучићевић- Зверац“ из ивањичког села Братљево, који свакодневно

прелази 140 километара превозећи ученике до школе, добиће нову ладу ниву, саопштили су челни људи општине Ивањица.

Редакција инфолига.рс недавно је пренела причу о овом дивном човеку који годинама уназад брине о ђацима и запосленима у братљевачкој школи. Након тога о његовој племенитости писали сви медији у Србији и региону а захваљујући људима добре воље  на адресу ове школе ускоро ће стићи ново возило.



Директор Коларевић  пресрећан је што ће моћи ђаке убудуће да вози у новој "ниви"  и захвалан општини Ивањица која је доста учинила како би услови за рад у овој школи били добри.

,,Наша `нива` коју смо добили од пољске амбасаде још 2007. године прешла је 260 хиљада километара по јако  тешком и неприступачном терену и у лошем је стању. Ова донација значиће нам баш пуно", истиче Видосав Коларевић.



Председник општине Ивањица, Зоран Лазовић, каже да ће локална самоуптрава у сарадњи са донаторима  набавити неколико возила неопходих за функционисање  просветних и здравствених установа али је свакако братљевачка школа приоритет.

,,Они су то заслужили, ђаци и запослени на челу са директором заиста су пример како једна установа треба да функционише. На нама из локалне самоуправе је да им обезбедимо  добре услове за рад и за то ћемо се максимално залагати", рекао је Лазовић.

ГЗС / Инфо лига




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


skola uco dobija nova kola prevoz deca

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.123.498 посета
Тренутно на сајту: 438 посетилац(a)