Objavljene konačne liste penzionera sa pravom na besplatnu rehabilitaciju 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Objavljene konačne liste penzionera sa pravom na besplatnu rehabilitaciju
Trenutno na sajtu: 293       |       Podeli:
14.03.2024 | 0 коментар(а)



Na oglasnim tablama udruženja penzionera i u filijalama Fonda, danas su objavljene konačne rang liste penzionera koji su, po oglasu Fonda



PIO, ostvarili pravo na besplatnu rehabilitaciju u ovoj godini.
Od ukupnog broja prijavljenih 22.089 penzionera je ostvarilo ovo pravo.


"Od gotovo 60.000 korisnika koji su se prijavili, 22.089 penzionera je ostvarilo pravo i napominjemo da su u ovaj broj uključeni i pratioci za korisnike nege i pomoći drugog lica, odnosno za korisnike kojima je neophodna pratnja tokom rehabilitacije", rekao je dr Aleksandar Milošević, zamenik direktora Fonda PIO.

Prema njegovim rečima, dalja procedura podrazumeva da filijale Fonda pošalju obaveštenja svim korisnicima koji su ostvarili pravo, sa informacijom za koju banju su opredeljeni - od tri željene banje koje su u prijavi naveli i koje terapijske usluge odnosno fizikalne procedure će dobiti u banji.

"Naglašavam da svaka banja, svakom korisniku, mora da pruži ugovorene usluge, što podrazumeva lekarski pregled pri prijemu u banju, najmanje tri adekvatne terapije i nadzor lekara 24 sata tokom ukupnog boravka u banji", rekao je dr Milošević.

On je dodao da, istovremeno, Fond dostavlja spiskove penzionera banjama i realno je da već krajem marta iz banja počnu da pozivaju prve penzionere na rehabilitaciju.

"O terminu korišćenja rehabilitacije, u smislu eventualnog pomeranja datuma u odnosu na predlog iz banje, zbog objektivnih okolnosti, penzioneri se dogovaraju direktno sa banjom", rekao je dr Milošević.

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


BANJE REHABILITACIJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.465.383 посета
Тренутно на сајту: 294 посетилац(a)