Gradonačelnik Todorović posetio manastir Jovanje - završeno asfaltiranje prilaznog puta 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              U Srbiji danas promenljivo oblačno i vetrovito, sa temperaturama do 24              Održana tribina naprednjaka u Donjoj Trepči             

 
Gradonačelnik Todorović posetio manastir Jovanje - završeno asfaltiranje prilaznog puta
Trenutno na sajtu: 302       |       Podeli:
02.05.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, juče je sa saradnicima, posetio manastir Jovanje,
Foto: grad Čačak

gde je završeno asfaltiranje prilaznog puta ka manastiru, kao i proširenje parkinga. Nakon što se sestrinstvo manastira, pre nekoliko meseci obratilo lokalnom rukovodstvu da im se obezbede uslovi koji im nedostaju za nesmetano funkcionisanje, sredstva su obezbeđena iz budžeta Grada, i sada manastir Jovanje ima kvalitetan prilaz i veći parking za sve one koji žele da ga posete. Prema rečima Todorovića, Grad će učiniti sve što je u mogućnosti, kako bi se uslovi u ovom manastiru još unapređivali i kako bi se i na taj način upotpunila turistička ponuda čitave Ovčarsko-kablarske klisure.

-Ovo je samo jedan u nizu svih infrastrukturnih radova, u proteklih nekoliko godina, a koji su se ticali poboljšanja infrastrukture u našim svetinjama. Od manastira Stjenik i Vujan, preko Blagoveštenja, gde je urađena pristupna saobraćajnica sa dva parkinga, preko Uspenija i Vaznesenja, pored koga su obezbeđena dva parkinga i odlična prilazna saobraćajnica. Tokom leta počećemo i rekonstrukciju infrastrukture za naš manastir Nikolje, gde će se raditi novi kotao i nova razvodna instalacija za grejnu mrežu, jer nam je želja da pomognemo sestrinstvu manastira da što bolje funkcionišu tokom zimskih meseci – podsetio je i najavio gradonačelnik Čačka Todorović.

GZS




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti cacak asfalt

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.225.589 посета
Тренутно на сајту: 302 посетилац(a)