Skupoceni automobil odlučio da opere na Šebečkom groblju - prikačio crevo na javnu česmu i izazvao prezir meštana 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Skupoceni automobil odlučio da opere na Šebečkom groblju - prikačio crevo na javnu česmu i izazvao prezir meštana
Trenutno na sajtu: 382       |       Podeli:
14.03.2024 | 1 коментар(а)



Čačak - Neprijatan prizor na lokalnom groblju zatekao je meštane čačanskog naselja Ljubić,



kada su došli da obiđu svoje preminule. Scena koja ih je ostavila u šoku desila se na Šebečkom groblju, gde su zatekli jednog Čačanina koji na javnoj česmi pere svoj skupoceni automobil.

- Usred bela dana čovek je došao i prikačio svoje crevo na česmu sa vodom kako bi opreao svoj automobil. To pranje je trajalo više od dva sata, a potom ga je i osušio. Prosto da čovek ne poveruje da se to dešava, verovatno je želeo da sačuva neki dinar, iako vozi automobil od 20.000 evra, kažu žitelji ovog čačanskog naselja za agenciju RINA.

Kako meštani navode, radi se o čoveku koji se posle dugo vremena vratio iz inostranstva.

„Pitamo se da li je tako i tamo radio, tačnije da li smeo tako da se ponaša. Inače, ovo nije pvi incident na ovom groblju jer su nedavno huligani razvalili česmu, koju smo mi potom sredili o našem trošku”, kažu meštani.

GZS/RINA




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti cacak auto

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Hvala unapred

    Strasnije su deponije oko kontejnera koje niko ne pipa. Covek je kulturno oprao kola na platou, ocistio za sobom i nije ostavio haos. Oprao je vozilo na javnom prostoru, ne na necijem grobu, Boze me oprosti. Bolje se pozabavite "domacinima" koji bacaju lesine, gradjevinski shut i razni lom inkrsh gde stignu, i ovima sto im dvorista zvrje prazna dok drva za lozenje i vozni park ostavljaju po ionako uskim trotoarima, da ne mogu ni deca do skole bezbedno, ni majke sa kolicima



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.394.482 посета
    Тренутно на сајту: 383 посетилац(a)