Двери отварају посланичку канцеларију; Обрадовић: Бићу на располагању свим суграђанима за свако питање и проблем 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Двери отварају посланичку канцеларију; Обрадовић: Бићу на располагању свим суграђанима за свако питање и проблем
Trenutno na sajtu: 330       |       Podeli:
09.09.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Представници Српског покрета Двери одржали су у својим просторијама у Чачку,
Двери отварају посланичку канцеларију, Фото: ГЗС

конференцију за новинаре поводом оснивања Изборног штаба за локалне изборе у Чачку.

Формирањем Изборног штаба који броји 28 члана, Двери су постале прва политичка опција која је кренула са предизборним активностима, скоро две године пре њиховог расписивања.

„Сама информација да смо формирали Изборни штаб две године пре локалних избора који нас чекају у Чачку, 2024. године, најбоље говори колико смо озбиљно приступили овој теми и да смо на време почели са свим предизборним припремама, за ту за нас изузетно важну, политички преломну годину у нашем граду. И одмах да кажем шта је циљ и задатак овог Изборног штаба, а то је да те 2024. године дође до смене власти у нашем граду. Крећемо у једну за нас изузетно важну борбу чији циљ јесте, управо смена актуелне власти у нашем граду и долазак Двери на власт. Одмах да кажем да смо ми у том циљу формирали низ тимова који ће припремати овај изборни процес 2024. године. Тим за град, тим за село, тим за пензионере, тим за омладину, тим за жене и породицу, медијски тим и низ других тимова који ће нам заправо помоћи да све ово припремимо како треба”, рекао је лидер покрета Двери, Бошко Обрадовић.

Обрадовић је истакао да самостално ниједна опозициона странка нема шансу да замени садашњу градску власт, те је позвао и остале опозиционе странке на сарадњу и формирање једног ширег фронта који ће утицати на смену власти у граду на Морави.

„Двери су најјача опозициона снага у граду Чачку, али ову борбу не можемо изнети самостално. Нико од нас самостално у опозицији, ни у овом граду ни у читавој Србији не може да победи актуелну власт. Али сви заједно итекако можемо. Посебно у граду Чачку, који спада у неколико градова са највећим опозиционим расположењем. Поред Београда, Новог Сада и Ниша, Чачак је свакако један од пет градова у Србији који имају шансу за промену актуелне локалне власти те 2024. године”, нагласио је Обрадовић.

У просторијама Градске организације Српског покрета Двери у Чачку, сутра ће бити отворена посланичка канцеларија, где ће лидер покрета и народни посланик Бошко Обрадовић, почевши од сутра, сваке суботе примати грађане града Чачка.

„Већ од сутра, 10. септембра од 10 до 12 часова, лично ћу овде отворити канцеларију народног посланика и бити на располагању свим нашим суграђанима за свако питање и сваки проблем са којим се суочавају. Дакле, све суботе од 10 до 12 часова примаћу грађане у посланичкој канцеларији. Наша канцеларија радиће сваког радног дана од 9 до 15 часова и сви који желе могу током радне недеље да дођу и да закажу пријем код мене као народног посланика и код представника нашег локалног изборног штаба и градске организације, а то могу учинити и телефоном, такође у току радне недеље”, закључио је Обрадовић.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


DVERI BOSKO OBRADOVIC OBRADOVIC SRPSKI PORKET DVERI POSLANICKA KANCELARIJA IZBORI CACAK IZBORNI STAB

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.838.125 посета
Тренутно на сајту: 331 посетилац(a)