Ивана Петерс направила рок спектакл на Краљевом тргу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ивана Петерс направила рок спектакл на Краљевом тргу
Trenutno na sajtu: 410       |       Podeli:
06.08.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - Синоћ је концертом Иване Петерс настављен програм културног лета. Некадашња певачица група Негатив

и Тап 011 са својим бендом направила је прави рок спектакл на Краљевом тргу, саопштено је из ТО Златибор.

Своје одличне вокалне способности Ивана је још једном репрезентовала златиборској публици уз своје највеће хитове из дуге и веома богате каријере, али и певајући песме извођача које поштује пре свих Ејми Вајнхаус.

Иако је у публици било највише оних који су били тек рођени када је ова певачица стварала своје најпознатије песме, управо су они били најенергичнији и заједно са Иваном певали хитове “Ти ме не волиш”, “Да нема тебе”,”Не знам шта се дешава”, "Свет туге", “Позови број 95” а посебно одушевљење изазавао је хит Групе Тап 011 “Због тебе”.

Веома млад бенд са којим Ивана наступа у саставу Дарио Јаношевић-бубњеви,Јован Матић-бас гитара, Драган Чалина-клавијатура и Марта Петровић-виола и пратећи вокал донео је на Краљев трг снажну позитивну енергију па је публика тражила и бис. Бенд се вратио на сцену и завршио концерт нумером "Ти ме не волиш”.

Ивана је већ наступала на Краљевом тргу пре две године, а узајамна љубав између ове певачице и златиборске публике траје још од тада. Истакла је да се увек радо враћа на Златибор и да чим се приближи „златној планини” расположење јој се поправи. Истакла је на првом месту људе који су према њеним речима углавном лепо расположени па воли да наступа овде.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.417.186 посета
Тренутно на сајту: 411 посетилац(a)