Zlatibor najavio letnju turističku sezonu u Trebinju 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Zlatibor najavio letnju turističku sezonu u Trebinju
Trenutno na sajtu: 417       |       Podeli:
22.05.2023 | 0 коментар(а)



Trebinje / Čajetina - Turistička organizacija Zlatibor je u petak i subotu, 19. i 20. maja, učestvovala



na mini sajmu turizma u Trebinju. U okviru manifestacije „Svečano otvaranje letnje turističke sezone” gosti grada Trebinja bile su Turističke organizacije iz zemalja regiona sa kojima Trebinje ima dugogodišnju uspešnu saradnju, među kojima je i Zlatibor. Pored direktora Turističke organizacije Zlatibor, Vladimira Živanovića, gosti Trebinja bili si i članovi delegacije opštine Čajetina, predsednik opštine Milan Stamatović i direktor Turističko - rekreativnog kompleksa Zlatibor, Nikola Novaković.

Susret sa predstavnicima grada Trebinja bila je prilika da se sumiraju rezultati dosadašnje uspešne saradnje dve lokalne samouprave i da se postave temelji daljoj saradnji, koja će u budućnosti doneti brojne benifite i opštini Čajetini i gradu Trebinju.

Ova manifestacija je bila prilika da građanima i brojnim turistima Trebinja Zlatibor predstavi svoje turističke potencijale i najavi predstojeću letnju sezonu. Bogat kulturno - zabavni program manifestacije u centralnoj gradskoj zoni Trebinja okupio je veliki broj posetilaca koji su imali priliku da se upoznaju sa celokupnom turističkom ponudom Zlatibora, smeštajnim kapacitetima, atrakcijama i aktivnostima koje su im na raspolaganju ukoliko odluče da svoj odmor provedu baš na „zlatnoj” planini.

Na štandu Zlatibora tokom celog dana bilo je užurbano i veselo. Posetioci zainteresovani za ponudu Zlatibora smenjivali su se na štandu sa brojnim pitanjima. Najveće interesovanje privukla je Gold gondola, a posetioce štanda interesovale su i informacije o cenama smeštaja, spa i velnes ponudi hotela, izletima, kao i adrenalinskim aktivnostima koje su im na Zlatiboru na raspolaganju tokom celog leta.

U okviru štanda Turističke organizacije Zlatibor, stanovnicima i turistima Trebinja predstavio se i Dino park, koji je za sve prisutne organizovao zanimljiv kviz sa vrednim nagradama. U okviru štanda Zlatibora, na glavnom gradskom trgu u Trebinju, predstavila se i kompanija „Balkan Square” koja u centru Zlatibora gradi moderan stambeno - poslovni prostor, koji će u velikoj meri podići nivo kvaliteta turističke ponude na Zlatiboru.

U subotu, 20. maja, u okviru manifestacije, u hotelu „SL Idustry” održana je Konferencija „Regionalna sardanja – put ka održivom turizmu” na kojoj je jedan od govornika bio direktor Turističke organizacije Zlatibor, Vladimir Živanović. U okviru panel diskusije „Značaj regionalne saradnje u turizmu” direktor Živanović govorio je pozicioniranju Zlatibora kao jedne od najuspešnijih turističkih destinacija regiona, o pozitivnim primerima iz prakse rada Turističke organizacije Zlatibor, o značaju regionalne saradnje za razvoj turzma na Zlatiboru i primerima uspešne regionalne saradnje koju je Zlatibor do sada ostvario sa brojnim ustanovama i organizacijama širom regiona.

Iza Turističke organizacije Zlatibor i Turističke organizacije grada Trebinja je dugogodišnja uspešna saradnja, koja je u decembru 2022. godine ozvaničena potpisivanjem protokola o saradnji.


Glas zapadne Srbije




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zlatibor trebinje ponuda turizam predstavljanje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.779.809 посета
Тренутно на сајту: 418 посетилац(a)