Дневник западне Србије сваког радног дана са Вама - ево где нас можете пратити 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Дневник западне Србије сваког радног дана са Вама - ево где нас можете пратити
Trenutno na sajtu: 376       |       Podeli:
07.01.2023 | 0 коментар(а)



Већ неколико дана непрестано нам се јављају гледаоци у редакцију питајући како и где нас могу пратити,



с обзиром да нас тренутно нема на програму Телемарк телевизије где су иначе навикли да нас гледају. 

,,Жао нам је што нас тренутно не виде гледаоци у етру, односно они који тв програм прате преко антенског пријемника и се топ бокса. Али итекако смо видљиви у оба велика кабловска система Супернова  653 или 244,  као и СББ на 450 каналу на МОЈА ТВ. 

Недавно смо потписали уговор са овом телевизијском кућом  која нашу информативну емисију дистрибуира широм Србије. Али није немогуће да се ускоро појавимо и у етру, ових дана разговарали смо са три телевизије које се емитују преко антенског система, па уколико постигнемо договор ето нас и ту, пре свега због гледалаца који су навикли да нас прате на тај начин. Бесплатну опцију преузимања нашег Дневника понудили смо и нашим дојучерашњим партнерима, ТВ Телемарку, али на њима је да се одлуче. Што се нас тиче имају отворену понуду, поштену као и увек и имаће предност у односу на остале заинтересоване. Хвала нашим гледаоцима који су се ових дана интересовали и морам да кажем да сам изненађен одакле све су су звали," казо је за ГЗС Гвозден Николић уредник и аутор ове јединствене информативне емисије. 

          (ПОГЛЕДАЈТЕ ЕКИПУ РЕПОРТЕРА КОЈА РЕАЛИЗУЈЕ ДНЕВНИК)

Иначе у  нашу редакцију јављали су се гледаоци са подручја Ивањице, Пожеге, Горњег Милановца, Косјерића, Чајетине, Севојна, Нове Вароши, Прибоја, Тополе...

Хвала на поверењу и интересовању. Наше вести можете гледати и ако запратите наш ју тјуб канал -  (ВИДИ ПОСЛЕДЊИ ДНЕВНИК)

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


NEĆETE VEROVATI MOJA TV DNEVNIK ZAPADNE SRBIJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.566.342 посета
Тренутно на сајту: 377 посетилац(a)