Brezak savladao Takovce sa 4:2, sledeća utakmica odlučujuća za viši rang 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Brezak savladao Takovce sa 4:2, sledeća utakmica odlučujuća za viši rang
Trenutno na sajtu: 501       |       Podeli:
14.05.2023 | 0 коментар(а)



Gornji Milanovac - Fudbalski klub „Brezak” ubedljivo je savladao fudbalski klub „Takovski ustanak” sa 4:2 na domaćem terenu.



Zanimljivo je da su poveli Takovci već u osmom minutu a do izjednačenja Brezak je stigao pred kraj prvog poluvremena golom Dušana Radojevića, da bi nekoliko minuta kasnije Vlade Stanojević postigao gol koji je značio prednost za domaćina od 2:1.

U drugom poluvremenu palo je još nekoliko golova. Takovci su izjednačili najpre na 2:2 da bi potom Fudbalski klub "Brezak" ponovo došao do vođstva pa je golom Stefana Albijanića zabeležen rezultat 3:2.  Stefan Bralovića centarfor okončao je ovaj meč  sa 4:2 u devedeset trećem minutu.

Foto: Glas zapadne Srbije

Inače, ova utakmica bila je veoma značajna za obe ekipe jer se u opštinskoj ligi trenutno vodi v jaka borba za plasman u viši rang.

Ko će se plasirati u viši rang takmičenja odlučiće utakmica koja se igra u sledeću subotu, Brezak igra sa Ozremicom iz Beršića u Ozremu.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


utakmica brezak takovo gornji milanovac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.168.249 посета
Тренутно на сајту: 502 посетилац(a)