Двери: Чланови СНС да пораде на писмености и покажу своје дипломе 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Двери: Чланови СНС да пораде на писмености и покажу своје дипломе
Trenutno na sajtu: 360       |       Podeli:
04.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Из Градске организације СП Двери у Чачку стигло је саопштење за јавност у коме они истичу да је Информативна служба

СНС-а у Чачку непостојећа организација.

,,Молим Вас само, да се следећи пут потпишете својим именом, као нпр. Александар Максимовић или Марко Парезановић, како би народ видео ко пише и ко води СНС у Чачку”, наводи се у саопштењу.

Из Двери поручују својим колегама у СНС-у да је потребно да пораде на писмености.

,,Чак је и Александар Вучић морао да иде на курс из језика код Бошка Обрадовића, и поред његове очигледне мржње према „чачанском нагласку“! Можда ми у Дверима, па и сам Александар Танасковић, стварно не можемо и нисмо у стању да разумемо оне који су своје дипломе купили, који цео живот живе на туђој грбачи, скачући из једне у другу странку. Такав је и сам градоначелник Чачка Милун Тодоровић. Од ЈУЛ-а, преко Демократске странке, завршио је у СНС-у. Импресивна биографија једног прелетача”, тврде из Градске организације Двери.

Они позивају првог човека града Чачка да покаже своје дипломе из средње школе или са факултета.

,,То би исто волели да видимо и код Марка Парезановића, Игора Трифуновића, Остоје Мијаиловића, Александра Максимовића и остале братије СНС-а који данас воде град. Верујемо да би се силно изненадили када би видели њихове биографије и радне и школске и страначке”.

Из Двери такође постављају питања “зашто падају тендери, зашто се грађани муче и тешко живе? Зашто купујете кола за страначке директоре и дајете паре за јелке и филмове који нису снимљени? Колико новца потрошите по кафанама, које градоначелник плаћа са позиција текуће резерве и са позиција презентација?! Где су Дом за старе и Дом здравља у Љубићу? Зашто сте поклонили шест милиона евра имовине свих грађана Чачка партијским СНС мафијашима? Зашто градоначелник зида ’’дивље’’ спратове у граду? Докле ћемо да трпимо грађевинску мафију?! Зашто је Милун Тодоровић срушио једини биоскоп у граду?”

У саопштењу за јавност поручују да на следећим изборима чланови СНС треба да ставе своја имена на листу како би проверили колико вреде у граду.

,,Промене су близу, свећа је догорела и зато вам остаје само да вређате часне људе, али и томе долази крај! Спремите се за њега”, истичу у саопштењу Градског одбора Двери.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dveri sns pismenost diploma

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.196.679 посета
Тренутно на сајту: 360 посетилац(a)