Успешан викенд за бициклисте Борца 


Danas smena sunca i obIaka i bez kiše, od petka sledi toplije vreme              Otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu 27.aprila              Popadić: Pravnica Dragana Golubović novi vd direktora JKP Lim              Pokrenuta inicijativa za oslobađanje od naplate takse za ulazak u NP Tara svih vozila sa užičkim tablicama              Vučić: Ispunili smo teške obaveze iz Briselskog sporazuma, 11 godina ZSO nije ni na vidiku             

 
Успешан викенд за бициклисте Борца
Trenutno na sajtu: 209       |       Podeli:
22.06.2020 | 0 коментар(а)



Сениор Стефан Стефановић, кадет Дејан Цогољевић освојили трећа места на „CUPU DOLTCINI” у Софији,

а кадет Бошко Величић на истој трци, али на успону на планину Витоша освојио друго место. На Купу Београда, јуниор Марко Тошић освојио друго место, а мастерс Бојан Васовић и полетарац Стефан Вучићевић освојили трећа места.

Марко Тошић освојио друго место

Комбинована екипа бициклистичког клуба БОРАЦ наступила је 20 и 21. јуна 2020.године на „CUPU DOLTCINI” у Бугарској. Први дан возио се успон од Софије до врха планине Витоша у дужини од 28км. Веома дуг и напоран успон возиле су све старосне категорије, али су се пласмани одвајали. На старту је било преко 200 такмичара и ово је било отварање бициклистичке сезоне у Бугасркој. Веома добру вожњу показали су српски млади бициклисти, јер су у категорији кадета освојили прва три места. Победио је Марк Перчић из Суботице, Бошко Величић из Борца освојио је друго место, док је члан Металца из Краљева Лука Бојовић био трећи. Други Борчев кадет Дејан Цогољевић освојио је осмо место. Код сениора најбоље пласиран такмичар из Србије био је Марко Даниловић који је освојио девето место, а Стефан Стефановић био је тринаести. Јуниор Борца Алекса Радмилац у својој категорији освојио је тринаесто место и то је пласман испод очекивања за његов квалитет.

Други дан возила се кружна трка у Соифији на стази где је један круг био дуг 800м. Возила се класична критеријумска трка на бодове. У категорији кадета опет се водила највећа борба измедју бициклиста из Србије. И овај пут победио је Марк Перчић из Суботице, док су велику борбу за друго место водили Дејан Цогољевић из Борца и Михаило Столић из Сомбора. Задњи спринт је одлучивао о редоследу и овај пут бржи је био Столић који осваја друго, а Цогољевић треће место. Средином трке Бошко Величић је био учесник великог пада и задобио је озбиљне повреде због којих је морао да одустане.

У сениорској конкуренцији такодје су доминирали бициклисти из Србије. Душан Рајовић из Краљева и Стефан Стефановић водили су велику борбу са бугарским бициклистима. Уз велику помоћ Марка Даниловића њих двојица успевали су да победјују бодовне кругове и на крају највише бодова освојио је Душан Рајовић и победио, док је Стефан Стефановић освојио треће место.

Стефан Стефановић

У суботу 20.06.2020.године бициклисти Борца који нису отпутовали за Бугарску, наступили су на 5. КУПУ БЕОГРАДА, који је одржан у Парку пријатељства на Новом Београду. У категорију јуниора Марко Тошић освојио је друго место, а Марко Марковић пето место. У категорији полетараца Стефан Вучићевић освојио је треће место, Алекса Балгојевић био је шести, а Богдан Божовић осми. У категорији мастерса Бојан Васовић у апсолутној категорији освојио је друго место.

Следећи наступ бициклисти БОРЦА имаће на првом Купу Србије који се одржава 28.06.2020. године у Шиду.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


biciklista trke

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.691.703 посета
Тренутно на сајту: 210 посетилац(a)