Што смо ближе зори, гости све гори - малтретирање грађана на путевима је бесмислена Ђиласова политика 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Што смо ближе зори, гости све гори - малтретирање грађана на путевима је бесмислена Ђиласова политика
Trenutno na sajtu: 495       |       Podeli:
03.01.2022 | 4 коментар(а)



Чачак - У неколико градова у Србији данас је поново одржан протест и блокада пута. Ибарска магистрала блокирана је у Прељини
Фото: ГЗС, илустрација

и том приликом дошло је до инцидента када је једна особа задобила тешке телесне повреде. Тим поводом огласили су се из Градског одбора Српске напредне странке у Чачку саопштењем за јавност које преносимо у целости: 

"Данас су наши суграђани, али и многи путници који пролазе кроз Чачак, поново били жртве Ђиласове бесмислене политике блокаде путева. Иако су активисти стизали из свих крајева Србије, данас их је било једва неколико десетина. Не видим ни један оправдани разлог за нове блокаде путева. Што се тиче промоције њихових странака, могли су их без проблема реализовати на местима на којима је то по закону дозвољено.

Зарад истине, председник Александар Вучић је учинио све да се испоштује воља народа, када је у питању повлачење Закона о експропријацији и стопирање свих активности компаније „Рио Тинто“, исте оне са којом су претходне уговоре и дозволе потписали представници бивше власти, чије су оличење Борис Тадић, Бојан Пајтић, Вук Јеремић и Драган Ђилас.

Ово данашње насиље над грађанима је очајнички потез безидејних упосленика Драгана Ђиласа , попут Небојше Зеленовића и Млађана Ђорђевића, који је узгред и Ђиласов кум, у покушају да отму понеки политички поен.

Данашњим окупљањем још једном су показали не само да су у политичком парадоксу, већ и у политичком климаксу. Давно прошло време.

Молим грађане да не наседају на њихове провокације, а државне органе позивам да раде у складу са законом и омогуће свима право на слободу кретања, коју им гарантује Устав Републике Србије", каже се у саопштењу Градског одбора СНС у Чачку које је достављено медијима. 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Saopstenje sns cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (4)

  • Komsija

    Ne mogu da verujem da si toliko pristrastan. Zaboravljas da se ovoj vlasti blizi kraj.
  • Jasna D

    Unistavaju drzavu maltretiraju narod..naučili..strašno
  • Rio

    Labude dodji ti da nas bijes da vidis kakav pajser imam xjebx vas av
  • Labud

    Ne da su gori nego jos oce da biju. Stoka



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.895.624 посета
    Тренутно на сајту: 496 посетилац(a)