На депонији пронађена мртва беба, сумња се да је дете угушила мајка 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
На депонији пронађена мртва беба, сумња се да је дете угушила мајка
Trenutno na sajtu: 416       |       Podeli:
02.07.2017 | 0 коментар(а)



Ужице, Бајина Башта - У погону за одвајање отпада Регионалне депоније "Дубоко" код Ужица, у гомили смећа, јуче је пронађено мртво новорођенче женског пола.

Према сазнањима "Блица" у суботу у поподневним сатима, радници депоније приметили су како траком за селекцију отпада пролази ногавица од старе тренерке из које вире - дечје ногице.

На лице места су изашли полиција и хитна помоћ, ногавица је разрезана и у њој је затечен језив призор мртве, недавно рођене девојчице.

Беба је, како се сумња угушена, а како сазнаје "Блиц" на депонију је доспела камионом који је јуче довезао смеће из Бајине Баште.

"Претпоставка је да је бебу угушила мајка, јер је уочено да је пучана врпца нестручно пресечена. Новорођенче је затечено отворених очију што значи да се борило за ваздух", прича извор "Блица".

Још увек није познато ко су родитељи несрећног детета, а наложена је обдукција која би требало да пружи одговор како је дете преминуло и колико је старо.

Беба се налазила замотана у ногавици тренерке са стезником, а глава јој је била окренута надоле.

Беба је у смећу које је јуче камионом довезено из Бајине Баште.

Блиц




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.875.978 посета
Тренутно на сајту: 416 посетилац(a)