Метак за Парезановића је брука чачанског СНС-а 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Метак за Парезановића је брука чачанског СНС-а
Trenutno na sajtu: 418       |       Podeli:
03.07.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Просто да се не верује како и колико су се осилили поједини власници локалних медија у Чачку који себе називају демократским,

што је још смешније, ,,опозиционим”. Како је могуће да ималац медија Стојан Марковић, који хоће да кроји ,,Стратегију” и који је члан Комисије савета за штемпу испред Локал преса, дозволи себи вишемесечно шиканирање људи и цртање мета на челу. ,,Јуначки” је јуришао на све што је напредњачко од тренутка када му нису удовољили захтеву да супруга му буде именована на директорску позицију (заслужила је, него шта, три године је члан СНС-а).

Данас је све то отишло толико далеко да се вероватно најкривљем за губитак тражене фотеље, пошаље порука какву смо некад виђали само у вестерн филмовима смрти. Није нормално до које мере је тај човек произвео медијско лудило па неко од читалаца, дај боже да није и он, закључи и напише да Парезановићу следује метак !?

Није природно ни то да нико од надлежних не реагује, и стане на крај дивљању које производи пар умишљених новинара којима прву пут није успело да се, рекеташким и насилним методама, докопају народног новца.
Више је него очигледно да је поменутом управо Парезановић био препрека на женином путу до фотеље, да је то наравно разлог за претњу ликвидацијом и вероватно порука осталима.
Како то одједном сви чачански посланици постадоше добри само Парезановић остаде на ветрометини? Сетимо се ужасних натписа и напада на лимаре и друге људе.

Изгледа да само Парезановић није пристао на дил и куповину милости набеђеног поштењачине који није презао да емитује најгоре увреде и претње.
Има ли краја овом лудилу?

Како је могуће да су се сви напредњаци разбежали у мишје рупе плашећи се вероватно да не буду мета, и остављајући свог партијског челника на гиљотини сулудих претњи и напада?

Такви ће вероватно једног дана и свог лидера, у којег се данас куну, колико сутрадан заборавити и кренути у најжешћу опозицију. Многима није први пут, то су прилично добро увежбали.

У сваком случају, такав став и метак којим се прети Парезановићу срамота су чачанских напредњака. Да не буде да нису знали.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.718.844 посета
Тренутно на сајту: 419 посетилац(a)