Наставак изградње Булевара војводе Путника 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Наставак изградње Булевара војводе Путника
Trenutno na sajtu: 293       |       Podeli:
14.10.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је данас са сарадницима одржао састанак у вези са наставком изградње Булевара војводе Путника (Улица 10),
наставак изградње Булевара војводе Путника, Фото: РИНА

у дужини од 330 метара. Средства за реализацију, у износу од 68 милиона динара, обезбедила је Влада РС преко ЈП „Путеви Србије“.

Састанак је иницирао градоначелник Тодоровић, како би се са свим носиоцима активности на реализацији овог пројекта, договорило о детаљима изградње. Наставак Булевара војводе Путника, спојиће Колубарску и Улицу Страхињића Бана, а самим тим и Трнавску и Улицу др Драгише Мишовића.

Фото: Кабинет градоначелника Чачка

На састанку је констатовано да су решени сви имовинско правни односи и порушени сви објекти на траси, а у току је измештање депоа „Пракинг сервиса“ на нову локацију.

Током наредне недеље биће закључен уговор о изградњи водоводне и канализационе мреже са ЈКП „Водовод“ Чачак, а након тога ће бити организован радни састанак у ширем саставу, са представницима свих градских и републичких јавних предузећа.

За руководиоца пројекта је одређен господин Небојша Јелушић, дипломирани грађевински инжењер запослен у ЈП „Градац“, који је исти посао обављао и на изградњи претходне деонице.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK BULEVAR VOJVODE PUTNIKA ULICA DESET MILUN TODOROVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.463.438 посета
Тренутно на сајту: 294 посетилац(a)