Јачи интензитете саобраћаја очекује се доласком вечерњих сати 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Јачи интензитете саобраћаја очекује се доласком вечерњих сати
Trenutno na sajtu: 457       |       Podeli:
19.02.2023 | 0 коментар(а)



Већи број возила који може утицати на формирање колона са повремено успореном вожњом, очекујемо у другој половини дана са
Фото: ГЗС, илустрација

доласком првих вечерњих сати, саопштио је Ауто-мото савез Стбије.

АМСС подсећа возаче да је у сатима појачаног саобраћаја могућа успорена вожња на деоницама где су започети радови, али и на оним уобичајеним местима где се стварају гужве попут Обилазнице око Београда, на аутопуту Милош Велики код укључења Паковраће или Прељина и на свим осталим прилазима Београду и другим градовима.

Према информацијама Управе граничне полиције, на нашим граничним прелазима нема задржавања возила.

Радови на неким деоницама ауто-пута Е-75

На ауто-путу Е-75, петља Аеродром-петља Аутокоманда, ка Нишу, радови на демонтажи државних и народних заставица, данас, од 09.30 до 12,30 часова, у покрету, у претицајној саобраћајној траци, саопштило је ЈП "Путеви Србије".

Ауто-пут Е-75, петља Нови Бановци - петља Батајница, ка Новом Саду, радови на геодетским мерењима профила, данас од 8 до 16 часова.

За саобраћај затворене возна и зауставна, док се саобраћај одвија претицајном саобраћајном траком.

Ауто-пут Е-75, зона граничног прелаза Хоргош, ка Хоргошу - на 1. км, у дужини од 40 м, затворене возна и зауставна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком.

Ауто-пут Е-75, петља Ковиљ - мост Бешка, смер ка Новом Саду, радови на испитивању коловозне конструкције за потребе рехабилитације пута, 20. фебруара од 9 до 16 часова.

За саобраћај ће бити затворена зауставна и возна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати претицајном саобраћајном траком.

Нови Пазар - Рибариће, код скретања за насељено место Паљево, радови на реконструкцији моста Паљево до 15. марта.

Саобраћај на мосту одвија се наизменичним пропуштањем возила, уз семафорску сигнализацију, у десној траци, гледано из правца Новог Пазара.

Према информацијама Управе граничне полиције у 7.30 часова, на граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.378.393 посета
Тренутно на сајту: 458 посетилац(a)