Вучић: Република Српска да остане темељ стабилности упркос свим изазовима 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Вучић: Република Српска да остане темељ стабилности упркос свим изазовима
Trenutno na sajtu: 431       |       Podeli:
09.01.2023 | 0 коментар(а)



Председник Србије Александар Вучић упутио је честитку председнику Милораду Додику
Фото: ГЗС

поводом Дана Републике Српске и поручио да Република Српска треба да остане покретач просперитета и темељ стабилности, упркос свим изазовима.

"Од срца Вам честитам Дан Републике Српске, уз најбоље жеље за напредак, мир и благостање свих грађана.Док истовремено обележавамо и дан Светог Стефана, подсећамо се да се моћ једног народа мери снагом његовог јединства и непоколебљивости у очувању духовности, језика, писма, идентитета, историјског и културног наслеђа, а његова величина - неговањем највиших моралних и људских вредности и идеала, као и спремности да своје добро подели са другима. Управо таква Република Српска треба да остане покретач просперитета и темељ стабилности, упркос свим изазовима", истакао је Вучић.

Председник Србије је навео да за мир и благостање настављамо заједно да се боримо радом, знањем, креативношћу и добром вољом према свима који су спремни да искрено прихвате пружену руку сарадње, како би цео регион кренуо путем напретка, на добробит свих грађана који живе на овим просторима.

„Србија ће, као и до сада, доследно подржавати спровођење одредби Дејтонског споразума, поштујући интегритет Босне и Херцеговине, као и интегритет Српске у њеним уставним оквирима. У таквим настојањима, као и увек до сада, Србија ће бити ваше најснажније упориште и ослонац, јер су везе које нас спајају, као браћу која су кроз историју делила и добро и зло, нераскидиве и вечне. Свим грађанима Републике Српске желим да увек у миру и добру славе празнике, да се радујемо заједништву и везама које нико не може да раскине, да водимо рачуна о нашим потомцима поштујући претке и да наставимо да радимо на пројектима који нас повезују и граде бољу и сигурну будућност за све. "Нека живи Српска! Нека живи Србија!", поручио је председник Србије у честитки.

 

ТАНЈУГ / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


republika srpska drzavnost

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.322.656 посета
Тренутно на сајту: 433 посетилац(a)