Илић испрозивао Вучића: Нисам ја Покрет социјалиста и ничија „подгузна“ мува 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              U Srbiji danas promenljivo oblačno i vetrovito, sa temperaturama do 24              Održana tribina naprednjaka u Donjoj Trepči             

 
Илић испрозивао Вучића: Нисам ја Покрет социјалиста и ничија „подгузна“ мува
Trenutno na sajtu: 256       |       Podeli:
19.01.2017 | 0 коментар(а)



Председник Нове Србије Велимир Илић гостујући на Телевизији Шабац у емисији "Интервју" говорио је о актуелној политичкој ситуацији у земљи,



предстојећим председничким изборима, али и о све чешћем мимоилажењу са коалиционим партнером Српском напредном странком.

"Нећу више нико да понижава Нову Србију, нећу више да ми Андреј води странку. Ево у Војводини на пример он долази кући код човека и каже им ви морате да пређете, мени људи то причају, па јесам ја мутав да то незнам... Ко је бре Андреј Вучић да иде он у коалициону странку да срља и да позива, да ми он неког прозива, да ми он нешто... Какве везе ја имам са њим? Нећу бре то да дозволим, никад! Немој да се фолирамо, ми знамо ко шта у Србији ради. Србија је мала земља све се зна. Неки људи су толико одлепршали па су помислили да су на небу ало, још мало ће свеци да постану. Ја сам бре монархиста, четничко дете, нисам комуниста, ја нисам Покрет социјалиста, нисам подгузна мува ничија никад био нити ћу бити. Могу да ме убију, али ја остајем свој на своме!" поручио је Илић.

Глас западне Србије

Материјал преузет са You tube канала Телевизије Шабац

 




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.219.020 посета
Тренутно на сајту: 256 посетилац(a)