Стефановић трећи на трци "Отварање сезоне" у Мађарској 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Стефановић трећи на трци "Отварање сезоне" у Мађарској
Trenutno na sajtu: 427       |       Podeli:
29.03.2017 | 0 коментар(а)



На међународној бициклистичкој трци "Отварање сезоне" у Мађарском граду Бонихад, која је одржана пре три дана, бициклста Борца

Стефан Стефановић освојио треће место у елитној трци.

Бициклистичка сезона у свету почела је одавно, али у овом делу Европе почела је недавно. У Србији то ће се догодити 15. априла, трком за Куп Србије у Београду, а у Мађарској сезона је отворен 26. марта, саопштено је из Бициклистичког клуба Борац.

Трка је одржана у граду Бонихад, на кружној стази дужине 25 километара. Сениори су возили четири круга, укупне дужине 100 километара, а на старту појавило се око 100 бициклиста из Мађарске, Румуније, Бугарске, Хрватске и Србије. У веома динамичној трци одвојила се водећа група од десетак бициклиста у којој су били Стефановић и Даниловић.

После више покушаја одвајања на крају су се одвојила три такмичара, по један из Мађарске, Румуније и Србије и заједно су дошли на циљ. У таквом расплету победу је остварио румунски такмичар Даниел Криста, Стеауа, други је био Габор Фејеса, Агрије КТК, док је Стефан Стефановић освојио треће место. Марко Даниловић је дошао у групи иза и освојио шесто место.

Победничка тројка на трци у Мађарској, фото: БК Борац

Добар наступ чачанских бициклиста на почетку нове сезоне показује да се вредно радило преко зиме и да се и ове године могу очекивати добри резултати.

Следећи наступ Даниловић и Стефановић имаће наредног викенда, 02. априла, на трци Награда адрие у Словенији-Ново Место, која се бодује за Еуро тур. На овој трци наступиће за репрезентацију Србије.

Кадети Борца Вељко Вучићевић и Богдан Милошевић наступили су такође на трци у Мађарској у саставу кадетске репрезентације Србије и трку су завршили у главној групи. Њих двојица ће наредног викенда, 02. априла имати нови наступ у Мађарској у граду Ђеру, где ће возити тест трку на стази на којој ће се на лето ове године одржати "Летњи фестивал младих спортиста Европе- EYOF".

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.191.821 посета
Тренутно на сајту: 428 посетилац(a)