У једном дану прикупљено и одвезено на депонију Дубоко 36 тона кабастог отпада 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
У једном дану прикупљено и одвезено на депонију Дубоко 36 тона кабастог отпада
Trenutno na sajtu: 375       |       Podeli:
17.09.2022 | 0 коментар(а)



Ужице - Током акције коју је организовао Град Ужице у сарадњи са jавно комуналним предузећима

прикупљено је и депоновано на регионалну депонију “Дубоко” 36,34 тоне кабастог отпада, наводи се на сајту града Ужица.

У великој акцији релализованој у четвртак 15. септембра у времену од осам до 15 часова учествовала су јавно комунална предузећа „Нискоградња”, „Водовод”, „Биоктош”, „Депонија Дубоко”, „Стан”, „Градска топлана” и „Велики парк” са својим возилима и људством.

Највише кабастог отпада, чак 17 тона, одвезено је из МЗ Росуље, затим следе Турица са 4,22 тоне и Теразије са 4,34 тоне. Из насеља Царина одвезено је 3,12 тона а из Крчагова 2,12. У две месне заједнице из ужег центра града Липа и Центар прикупљено је 4,34 тоне кабастог, грађевинског и зеленог отпада. Најмање кабастог отпада прикупљено је у Градској општини Севојно 1,12 тона.

Акција је организована са циљем да се у кратком временском периоду организовано прикупи и на депонију „Дубоко” одвезе што већа количина кабастог отпада, који касније углавном завршава на местима која за то нису предвиђена.

Надлежни су позвали суграђане да убудуће кабасти отпад припреме и одложе у дане када је то планом ЈКП „Биоктош” предвиђено за њихове месне заједнице и улице, али и да то учине сваког последњег викенда у месецу, када се у оквиру „BWL” пројекта наранџасти контејнери постављају на 20 локација у граду.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice otpad prrikupljanje deponija duboko

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.393.668 посета
Тренутно на сајту: 376 посетилац(a)