Sa aerodroma „Morava” krenule sezonske linije za Tivat i Solun - povratna karta 80 evra 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Sa aerodroma „Morava” krenule sezonske linije za Tivat i Solun - povratna karta 80 evra
Trenutno na sajtu: 455       |       Podeli:
14.06.2023 | 0 коментар(а)



Čačak, Kraljevo – Aerodrom „Morava” u Lađevcima od svog otvaranja, pre četiri godine, doneo je benefite meštanima zapadne i centralne Srbije



koji i ovoga leta za veoma kratko vreme prevoznikom „AirSerbia” mogu stići do evropskih gradova.

„Kao i prošle godine imamo sezonske linije za Tivat, koja je danas startovala a juče je odleteo prvi avion za Solun, dok je Instanbul redovna linija cele godine. Za Solun i Tivat su letovi dva puta nedeljno, za Tivat sredom i petkom a za Solun utorkom i nedeljom. Cene idu od najeftinijih 4.000 dinara u jednom pravcu, dok je povratna 80 evra do viših cene koje zavise kada kupujete kartu i koliko je mesta ostalo na letu. Ono što je za naš aerodrom privlačno jeste da je parking za automobile besplatan i to je velika pogodnost za putnike”, rekao je za GZS direktor Aerodroma „Morava“ Dragan Bugarinović.

Direktor Aerodroma „Morava“ Dragan Bugarinović - foto: Jovan Nikolić

Prema njegovim rečima interesovanje je veliko jer su se linije ustalile i zadovoljni su interesovanjem građana.
„Putnici na manjim aerodromima brže prolaze neophodne kontrole da bi se ukrcali u avion i to je značajno za one koji ne žele da gube vreme, sve je na dohvat ruke tako da nemamo putnike samo iz Čačka i Kraljeva već i iz Kragujevca pa čak i iz Beograda, jer im odgovara termin koji nudimo”, kazao je Bugarinović.

Aerodrom „Morava” u Lađevcima, foto: Jovan Nikolić

Rada Marić iz Guče doputovala je iz Tivta sa bebom i kaže da joj je mnogo bliže i da bi joj značilo kada bi ova linija bila dostupna tokom cele godine a ne samo u letnjoj sezoni.

Inače, poletanje za Solun je od 07:45, dok je poletanje za Tivat u 09.40. Za Istanbul će se leteti od 13. juna u 11.40 časova.

GZS

Opširnije večeras u Dnevniku zapadne Srbije koji se emituje od 21.00 čas na Moja TV i to na 653 ili 244 kanalu kablovskog operatera Supernova, kao i na 450 kanalu SBB operatere. Takođe, u istom terminu DZS se emituje i na televiziji Telemark i TV GM.

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti cacak ladjevci aerodrom letovi tivat solun instanbul

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.338.752 посета
Тренутно на сајту: 456 посетилац(a)