Шекуларац демантује тврдње горњомилановачког СПС - а 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Шекуларац демантује тврдње горњомилановачког СПС - а
Trenutno na sajtu: 337       |       Podeli:
05.04.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - На основу члана 83. Закона о јавном информисању и медијима РС, објављујемо

деманти др Драгослава Шекуларца на текст под насловом „ОО СПС Горњи Милановац: Шекуларац мора да заврне рукаве доста је било народних пара“, објављеног 2. априла 2019. године у коме је Општински одбор Социјалистичке партије Србије Горњи Милановац како тврди др Шекуларац, изнео низ неистина и нетачних информација на његов рачун.

Деманти др Драгослава Шекуларца наводимо у целости:

“Поштованим грађанима Горњег Милановца и представницима Информативне службе ОО СПС Г. Милановац:

Доле потписан, др Драгослав Шекуларац, последњих 10-ак година, како наводите у вашем тенденциозном саопштењу, није био корисник буџетских средстава општине Горњи Милановац кроз финансирање ОО Црвеног крста Горњи Милановац. Заправо, активности којима сам се бавио у том периоду биле су финансиране из средстава Црвеног Крста Србије, ОО Црвеног крста Горњи Милановац, међународних пројеката и приватних лица (међу којима су највећи терет, природно, поднели моји родитељи). Такође, општински буџет је покривао до 20% буџета ОО Црвеног крста Горњи Милановац, који је трошен наменски, док је за покривање активности новац обезбеђиван кроз комерцијални програм ОО Црвеног крста Горњи Милановац.

Подсећам Вас да сте у периоду 2006. и 2007. године „одговорним“ понашањем довели до престанка рада Народне кухиње ОО Црвеног крста и у неколикo наврата остављали без оброка више од 100 корисника Народне кухиње у Горњем Милановцу. Као што вероватно знате, Народна кухиња се финансирала из буџетских средстава општине, којимa сте ви, ОО СПС, тада управљали.

Што се тиче школовања и путовања у Норвешку, она су у потпуности плаћена средствима Владе Краљевине Норвешке и буџета братимљене општине Вефсн. Иначе, поменути боравак је трајао девет месеци, а не више од годину дана, како сте истакли у свом саопштењу.

Горњомилановачки социјалисти нису ништа изградили од објеката поменутих у вашем саопштењу, већ радници јавних и приватних предузећа, кoja су финансирана из буџета општине Горњи Милановaц или из буџета Републике Србије.

Колико бринете о перспективним Горњомилановчанима говори чињеница да сам почео да радим у oпштини Нови Бечеј као доктор медицине, не Вашим, као ни заслугама руководства Опште Болнице Горњи Милановац, већ сопственим радом и поштеним залагањем, иако сам желео да останем у свом граду и лечим суграђане, што ми је онемогућено.

Молим вас да, као Информативна служба некада озбиљне политичке партије, убудућe користите проверене и тачне чињенице при изношењу било каквих података о мени.

С поштовањем,

Др Драгослав Шекуларац”

 

Саопштење ОО СПС из Горњег Милановца можете прочитати овде:

http://www.glaszapadnesrbije.rs/750647/oo-sps-gornji-milanovac-sekularac-mora-da-zavrne-rukave-dosta-je-bilo/

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sekularac demanti saopstenje sps

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.476.545 посета
Тренутно на сајту: 338 посетилац(a)