Читав Чачак подигао се на ноге како би помогао Војци, добила је најважнију битку али још увек није све готово 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Читав Чачак подигао се на ноге како би помогао Војци, добила је најважнију битку али још увек није све готово
Trenutno na sajtu: 365       |       Podeli:
09.11.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Вест да се младој мајци, Војци Јефтовић, вратила подмукла болест пре неколико месеци потресла је Чачане.
Илустрација, фото: РИНА

Ипак, није било времена за губљење и врло брзо читав град се подигао на ноге како би јој помогли. Сада из Турске, где је Војка на лечењу, коначно стижу лепе вести, јер се након тешких терапија она добро осећа.

„На овој трећој контроли, коју је имала у Турској, урађен је пет скенер главе, кичме, рамена и костију и резултати показују да су се све метастазе које је имала повукле. Тумор маркер је у нормали. Ми смо пресрећни и захвални Богу и свима вама који сте нам у томе помогли. По предлогу докторке њено лечење се наставља и даље. Хемо терапије су укинуте, а наставља се са имуно терапијом и заштитном вакцином за кости", рекла је за РИНУ њена сестра Гордана.

Она додаје, да њихова борба и даље траје, јер је за имуно терепије потребно још новца и неопходно је да их прима још најмање годину ипо дана како би њено стање било коначно потпуно стабилно, без бојазни да ће се метастазе поново вратити.

„За ту врсту терапије потребно је 3.900 евра на сваки 21 дан, или скоро 12.000 евра, плус контрола у Турској на свака два месеца. Ова терапија јој одговара и помаже и не сме се прекинути зато наша борба још увек траје и с обзиром да су јој сви резултати добри и задоваљавајући, а пре свега најбитније је и да се она осећа добро, имамо још више снаге и воље да у овој борби истрајемо, уз Божју и помоћ добрих људи", истакла је Гордана.

Она се најискреније свима захвалила на подршци, молитвама, новчаној помоћи, лицитацијама, разним акцијама и кутијама које се налазе у више радњи у Чачку које ће остати ту све до краја лечења.

„Позивам вас и молим да нам и даље помажете, ако можете, јер без вас Војка данас не би била победник, али овој борби још није крај и до коначног циља и потпуног излечења треба још неколико корака да направи", замолила је за крај ова Чачанка.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.168.294 посета
Тренутно на сајту: 366 посетилац(a)