У акцији ,,Нека се свако дете радује Божићу" и Удружење Чачана из Београда 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
У акцији ,,Нека се свако дете радује Божићу" и Удружење Чачана из Београда
Trenutno na sajtu: 385       |       Podeli:
13.12.2017 | 0 коментар(а)



Чачак / Београд - Удружење Чачана у Београду и ове године придружује се Колу српских сестара

"Надежда Петровић" из Чачка и фирми IVB Solutions у њиховој традиционалној хуманитарној акцији "Нека се свако дете радује Божићу".

Циљ акције је прикупљање помоћи за децу из мање имућних породица у нашем крају, тако да срећно дочекају и прославе божићне празнике. Акцији се придружо и већи број фирми, организација и појединаца из Чачка и околине.

У акцији се може учествовати на два начина. Први је уплатом донације на жиро рачун 155–24079–38 Халк Банка, са назнаком "За божићну хуманитарну акцију", а други начин је преко донације производа за децу, и то гардеробе, хране, слаткиша, играчака, средстава за хигијену и другог.

Из Удружења Чачана у Београду посебно апелују на све оне који могу донирати половну дечију гардеробу која је у добром стању за ношење да то заиста и учине.

Прихват донација у стварима Удружење Чачана у Београду организоваће 20. децембра 2017. године у вечерњим часовима (од 20:15) у Кући Ђуре Јакшића, Скадарска 34, Скадарија, Београд, после културно - уметничке манифестације "Дани Чачка у Београду" која се ту одржава од 19 часова.

Сва додатна питања могу се послати на мејл udruzenjecacana@gmail.com или поруком на Фејсбук налозима "Udruženje Čačana u Beogradu" или "Udr Ča u Bgd".

Они који живе у Чачку донације у роби могу доставити у просторије Кола Српских Сестара у улици Господар Јованова 9/1 Чачак.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.918.260 посета
Тренутно на сајту: 386 посетилац(a)