УСПРС бира данас новог председника 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
УСПРС бира данас новог председника
Trenutno na sajtu: 256       |       Podeli:
15.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - По одлуци главно одбора Уније синдиката просветних радника Србије, Синдикат образовања Чачак је данас домаћин Изборне скупштине УСПРС.
Изборна скупштина УСПРС одржава се дана с у Чачку, фото: ГЗС

Главна тема је избор председника УСПРС за наредни четворогодишњи мандат и избор Надзорног и Статутарног одбора.

„Кандидати за председника Уније је садашњи председник УСПРС Јасна Јанковић и колега из Крагујевца Милан Јефтић”, рекао је Владимир Аџић председник СОЧ-а.

Председник СОЧ-а Владимир Аџић, фото: РИНА

Скупштина Уније синдиката броји 82 делегата, на 400 људи добија се представник и сви су се данас одазвали.

Синдикат образовања Чачак је један од оснивача УСПРС која постоји већ 20 година, а према речима председника Аџића до сада су имали добру сарадњу.

Досадашњи председник УСПРС и један од кандидата за будућег Јасна Јанковић рекла је да су пре седам дана обележили две деценије рада и борбе јер како каже без тога нема у овој држави ништа од образовања.

Тренутни председник УСПРС Јасна Јанковић, фото: РИНА

„Унија је организација која је мотор свих промена које се у образовању дешавају. Нисмо успели све што смо намеравали али има времена и морамо се окупити око једне идеје, а то је да сваком детету и наставнику у Србији буде боље”, казала је Јанковић.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.661.275 посета
Тренутно на сајту: 257 посетилац(a)