Danas sunčano i toplo, krajem dana naoblačenje 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Danas sunčano i toplo, krajem dana naoblačenje
Trenutno na sajtu: 288       |       Podeli:
04.07.2023 | 0 коментар(а)



Još danas sunčano, u sutra obilnije padavine, naročito na istoku i jugu zemlje. Kratkotrajni pljuskovi



danas su mogući samo ponegde na severu i zapadu.

Najviša dnevna temperature danas će biti 32 stepena.

Sutra promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 15 do 20, a najviša od 27 do 30 stepeni.

Za četvrtak se prognozira promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 19, a najviša od 27 do 29 stepeni.

I u petak promenljivo oblačno, u brdovito-planinskim predelima nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, samo na severu suvo. Krajem dana i u ostalim krajevima postepeni prestanak padavina uz razvedravanje. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni, na istoku povremeno i jak. Najniža temperatura od 15 do 19, a najviša od 25 do 28 stepeni.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VREME PROGNOZA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.463.998 посета
Тренутно на сајту: 288 посетилац(a)