Мирко Поледица, председник Синдиката фудбалера, ратног војног инвалида са Кошара одвео на суд 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Мирко Поледица, председник Синдиката фудбалера, ратног војног инвалида са Кошара одвео на суд
Trenutno na sajtu: 365       |       Podeli:
24.12.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Основни суд у Чачку позвао је Дејана Петковића, ратног војног инвалида са Кошара,

да одговара по основу тужбе који је против њега поднео Мирко Поледица који за себе тврди да је председник Синдиката фудбалера.

„Провоцирања од стране Мирка Поледице иду одавно. Ескалирало је када сам стао у одбрану Миленка Костића кога је он месецима нападао и најстрашније вређао због ФК „Борац”. За време регате ове године он и Жељко Дамјановић, администратор групе на друштвеној мрежи, жестоко су ме нападали и вређали због тога. Мирко ми је том приликом рекао `какав сам ја човек без пола руке и пола мозга`. Без пола руке јесам, дао сам руку за ову Србију, али за такву битангу нисам. Тражио сам да се погледамо у очи јер ме ја та увреда жестоко погодила, али он је поднео пријаву тврдећи да сам му претио, што није тачно. Саслушаван сам пре 20 дана, а сутра је Поледици рочиште, а суд ће одредити да ли ће се ићи у даљи ток суђења или ће пријава бити одбачена. Питам Поледицу да ли може да каже да ли је на вибер групи рекао да сам ја човек са пола руке и пола мозга”, каже Петковић који је у сукобу на Кошарама против НАТО трупа тешко рањен и у Чачак се вратио са великим телесним оштећењима.

Са друге стране Поледица тврди да је Петковићу поклонио 100 евра и 80.000 динара али да га је пријавио Полицијској управи због наводних претњи у вибер групи и ако му је како признаје вратио дуг.

„Дејану Петковићу сам помогао неколико пута материјално, новац сам му поклањао и позајмљивао. Никада нисам Дејана Петковића увредио, само сам му добро чинио. Знам да се ради о осетљивој особи која је преживела велике трауме и увек сам га бодрио и давао му добре и искрене савете да превазиђе тешке тренутке, чак и када је хтео да подигне руку на себе”, каже Поледица.

На ове тврдње Петковић каже да му је жао што је икада тражио помоћ од оваквог човека.

„Поледице, добро знаш да сам ти пре рока скупио паре и донео да вратим. Нашли смо се на протесту `1 од 5 милиона` када сам ти после две недеље донео новац. Хвала теби на помоћи али никада више”, рекао је Петковић у вибер групи где је поново због своје истине изложен шиканирању.

Поледица „ратник” из вибер групе, Петковић ратник са Кошара

Иначе, Поледица је чачанској јавности познат због испада у насилиничкој вибер групи у којој се скоро годину вређају, шиканирају и омаловажавају Чачани. Администратор групе је његов пријатељ Жељко Дамјановић против кога је била расписана потерница МУП-а Србије 2006. због претњи које су упућивали путем СМС порука припадницима полиција и власницима мењачница.
Дејан Петковић је ратни воји инвалид тешко рањен на једном од најтежих ратишта у новијој историји Србије и човек који је испред Председништва Србије био у протесту скоро два месеца тражећи од државе да испуштује права ратних војних инвалида. У Чачку се налазио на челу колоне „1 од 5 милиона” протествоваћи против Александра Вучића и актуелног режима.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zeljko damjanovic mirko poledica dejan petkovic cacak sud presuda novac viber

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.474.593 посета
Тренутно на сајту: 366 посетилац(a)