Павле Јелесијевић прикупљао новац на приватни рачун без одобрења Јеле Суруџић, она у шоку – то је без мог знања 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Павле Јелесијевић прикупљао новац на приватни рачун без одобрења Јеле Суруџић, она у шоку – то је без мог знања
Trenutno na sajtu: 482       |       Podeli:
21.04.2022 | 2 коментар(а)



Чачак - Јеле Суруџић, једна од најзаслужнијих жена чачанског краја нашла се у чуду када је сазнала да за њу Павле Јелесијевић,



преко свог фејсбук налога „Дневна доза просечног Чачанина”, прикупља хуманитарну новчану помоћ, без њене сагласности !?
,,Ја нисам тражила помоћ, нити сам том Јелесијевићу дала одобрење да прикупља у моје име. Шокирана сам тим сазнањем и одмах сам се огласила у медијима, да ја не стојим иза тога, то не личи на мене. Тачно је да сам имала проблем са издавачем моје књиге али ја ћу то решити сама. Не желим да било ко даје и прикупља помоћ за мене и све је то урађено мимо мог знања. Чула сам се са администратором ФБ странице `Дневна доза просечног Чачанина`, Павлом Јелесијевићем, и казала му да то не сме да ради у моје име. Ја никоме нисам дала рачун, нити су средства прикупљана на мој рачун”, каже Суруџић

Јела Суруџић остаће легенда града на Морави по изузетним заслугама за млађе нараштаје. Читав свој живот посветила је деци и у време када се налазила на челу предшколске установе подигнуто је чак 11 вртића и два одмаралишта за најмлађе.

Проблем који је Суруџићка имала са издавачем њене биографије завршио се тако што је изгубила спор са аутором, а онда је судски извршитељ у скалду са пресудом покренуо извршење блокирајући јој рачун.
Град Чачак био је спреман да помогне и плати трошкове и издвојио средства, али је она одбила рекавши да средства пребаце вртићу и деци.

Иначе, емисија „Нећете веровати” урадила је причу по којој ће бити упамћена ова чачанска легенда.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


jela surudzic pavle jelisijevic vrtic novac prica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • Pajo

    Ovaj Pajo hit stvarno. Šalje polni organ ženama maltretira ih,a živi od skupljanja novca od sugrađana za staricu. To je stvarno vrhunac. A možda je i on na rubu egistencije pošto ništa ne radi samo sere po fb. I kuka na državu. Pa brate moj,ko god da ti dođe na vlast dok ne budeš radio bolje ti neće biti. Niko ne da sa vlasti ništa džabe,džabe se nadaš. Ne uzimaj pare od naroda na mufte nego zasuči rukave i radi nešto!
  • marš bagro

    Ovo policija da uvati za uvo i našmirgla da se upiški !Dosadio je Bogu i narodu ! Ono sakuplja



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.261.965 посета
    Тренутно на сајту: 483 посетилац(a)