Вучић са Лајчаком: Разговор тежак и садржајан, настављамо вечерас 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Вучић са Лајчаком: Разговор тежак и садржајан, настављамо вечерас
Trenutno na sajtu: 461       |       Podeli:
13.03.2023 | 0 коментар(а)



Председник Србије Александар Вучић састао се данас са специјалним изаслаником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком.



После састанка са специјалним

„Разговор о Косову и Метохији и европској будућности Србије настављамо и вечерас и током сутрашњег дана", написао је Вучић на инстаграм налогу (buducnostsrbijeav).
Председник Вучић је нагласио да Србија одговорно ради и посвећено приступа разговорима у циљу постизања компромисних и одрживих решења, неопходних за нормалан живот и бољу будућност свих грађана, уз јасно наведена ограничења.

Том приликом председник је поновио да је формирање Заједнице српских општина предуслов за нормализацију односа, као и за безбедност и заштиту права српског народа на Косову и Метохији, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Србије.

Лајчак ће, како је најављено, у Београду боравити данас и сутра.

ГЗС/РТВ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vucic razgovori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.379.012 посета
Тренутно на сајту: 462 посетилац(a)