Озлоглашена обилазница око Чачка током ударног викенда скоро потпуно празна 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Озлоглашена обилазница око Чачка током ударног викенда скоро потпуно празна
Trenutno na sajtu: 362       |       Podeli:
13.02.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Километарске колоне на обилазници око Чачка, чекање на наплатној рампи у Прељини.. само су неке од ситуација са којима су се
Фото: РИНА

грађани годинама уназад суочавали пред државни празник Сретење који многи проводе на одмору са породицом. Петак је прошао без већих гужви, а иако су многи на пут кренули у суботу до већих задржавања на наплатним рампама у Прељини и Паковраћу није дошло. Оно што је невероватна слика јесте скоро потпуно празна обилазница око Чачка, која је дуго представљала најкритичнију саобраћајну тачку на западу Србије.


"Живим у насељу до ког се стиже обилазним путем око Чачка, викендима без обзира да ли били празници или не, увек су биле гужве. Пут до куће уместо десетак минута, некад је знао потрајати и преко сат времена. Чекали смо овај дан као озебао сунце, јер само ми који овде живимо знамо колико је било тешко функционисати у таквим условима", каже за РИНУ Драган Остојић из Чачка.

Фото: РИНА

И док су наплатна рампа у Прељини и обилазница око Чачка биле скоро празне, појачан интензитет саобраћаја током поподневних сати забележен је на наплатној рампи у Паковраћу. Дужих задржавања није било, али возачима је највећи проблем правило укључивање на магистрални пут са ауто-пута.


"Поједини возачи нису знали како тачно треба да се искључе, ушли су погрешну траку а затим се окретали како би наставили пут, стога су се у неколико наврата створиле мање гужве. Али како је овде било прошле године у ово време, сада је сјајно. Некада се колона знала протезати све од Прељине, преко обилазнице и овде до Паковраћа", каже мештанин села Паковраће код Чачка.


Колики је значај отварања деонице аутопута од Прељине до Паковраћа показало се и овај пут, а многи су првим великим тестом за ову саобраћајницу сматрали управо предстојеће празнике.


ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Obilaznica cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.144.275 посета
Тренутно на сајту: 361 посетилац(a)