Дачић: Сасвим је нормално да СНС предложи премијера 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Дачић: Сасвим је нормално да СНС предложи премијера
Trenutno na sajtu: 434       |       Podeli:
09.07.2022 | 0 коментар(а)



Љубовија - Председник Народне скупштине Републике Србије Ивица Дачић, присуствовао
Дачић: Сасвим је нормално да СНС предложи премијера, Фото: ГЗС

је почетку Дринске регате у општини Љубовија и том приликом је одговорио на питање новинара о формирању Владе.

"Чекамо да Републичка изборна комисија у понедељак, ако све буде у реду, пошаље уверења о додели мандата како бисмо могли да заказујемо конститутивну седницу Народне скупштине Републике Србије, а за сада је једини услов да она мора бити одржана до 4. августа", рекао је Дачић.

Од парламентарних избора 3. априла, неколико имена чланова СНС-а се помиње као кандиданта за место премијера, док је предизборни слоган СПС-а био "Ивица Дачић - Премијер".

"Свако је имао свој циљ. Ја сам имао тај циљ. Ја сам се борио и због тога смо добили већи број гласова, за трећину више гласона него прошлог пута, управо зато што сам промовисао тај изборни слога ’Ивица Дачић - премијер Србије’, а са друге стране подржавајући Вучића за председника. Медјутим, избори су место где се показује ко има највише гласова. На тим изборима, Српска напредна странка је освојила највише гласова и сасвим је нормално да ће они предложити премијера", закључио је Дачић.

 

Гла западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


LJUBOVIJA DACIC PREMIJER VLADA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.716.371 посета
Тренутно на сајту: 434 посетилац(a)