„Улица занатског срца” у Атомској бањи Горња Трепча 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
„Улица занатског срца” у Атомској бањи Горња Трепча
Trenutno na sajtu: 1394       |       Podeli:
16.08.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - И овог лета, четврти пут по реду, Удружење

манифестацију "Улица занатског срца" у Атомској Бањи Горња Трепча.

Уз помоћ управе Специјалне болнице и Културног центра Горњи Милановац, чланови удружења представили су 14. и 15. августа своје слике и рукотворине посетиоцима и гостима бање.

Програм манифестације употпунили су 14. августа изворна група "Црнућанка" и КУД "Шумадија", као и сликар и песник Млан Бојовићи. У госте су нам били песници из Књижевног клуба "Живадин Стевановић" из Кнића на челу са Магдом Ђорђевић, наступиле су Бојана Јовановић и Јована Аксентијевић. Монологом "Хаџи Томе" из Коштане представио се Златибор Радовановић драмски уметник из Београда.

Посебну пажњу изазвао је наступ наше суграђанке Слађане Бушић.
У недељу 15. августа програм је отворио у име домаћина здравичар Милинко Гојоковић, који је претходног дана прогалшен за најбољег здравичара Србије на сабору у Гучи. Своје песме су рецитовали песници из Књижевног клуба "Абрашевић" из Крагујевца (Звездана Писаревић, Јована Ратинац и Александар Јањушевић) и Књижевног клуба "Драгослав Грбић" из Чачка (Данка Ђурковић, Олгица Лазовић. Душан Крстић Тихомир Оцокољић и Радмила Рубаковић). Специјални гост била је Слађана Бушић. Златибор Радовановић, ове вечери говорио је монолог "Митке" из Коштане.

Посетиоце бање је забављала певачка група "Таковски Ехо", са фрулашем Мићом Старићем и гитариста Радомир Аранђеловић.

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ulica zanatskog srca atomska banja gornja trepca

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.982.576 посета
Тренутно на сајту: 1394 посетилац(a)