Усвојен правилник о систематизацији радних места 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Усвојен правилник о систематизацији радних места
Trenutno na sajtu: 482       |       Podeli:
06.11.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Пета седница Општинског већа општине Горњи Милановац одржана је данас.

На Дневном реду, између осталог разматран је и предлог прве измене програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Горњи Милановац за 2020. годину, као и нацрт програма зимског одржавања улица, локалних и некатегорисаних путева на територији општине за сезону 2020/2021.
Имајући у виду да је јутрос потврђено нових 11 случајева позитивних на корона вирус, чиме је укупан број обелелих на подручју горњомилановачке општине 63, Дејан Ковачевић, председник општине рекао је:

„Епидемиолошка ситуација на територији општине Горњи Милановац је нестабилна, али је и даље под контролом. Добро је да је већина од доказано позитивних на Covid 19 са лакшим облицима вируса и да се налазе на кућном лечењу а лекари њихово стање прате свакодневно. Још увек није алармантно да би смо преузимали неке драстичне кораке, очекујем да ће данас на седници Кризног штаба бити донете неке значајне одлуке за територију целе Србије. Најављен је мини распуст за сву децу предшколског и школског узраста. Апелујем да грађани користе заштитне маске и да се окупљају у мањем броју. И овог викенда биће појачан инспекцијски надзор како би исконтролисали сва места потенцијалног окупљања већег броја људи”, рекао је Ковачевић.

На данашњој седници Општинског већа општине Горњи Милановац усвојен је и предлог правилника о систематизацији радних места у Општинској управи.


ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac vece

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.428.726 посета
Тренутно на сајту: 483 посетилац(a)