Тарабићи поручују: Сарађујте са Кремнима како би отишли на Светско првенство у Катар 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Тарабићи поручују: Сарађујте са Кремнима како би отишли на Светско првенство у Катар
Trenutno na sajtu: 348       |       Podeli:
11.05.2021 | 0 коментар(а)



Кремна - Иако се дуго чека да Орлови врате стару славу српском фудбалу и квалификују се на Светско првентсво
Они који нису сарађивали са Кремнима изгледа да нису добро прошли, фото: РИНА

у Катару наредне године, у родном селу чувених Тарабића кажу да ће то учинити само ако учине једну ствар - дођу на припреме у Кремна на обронцима Таре. Драган Пјевић тумач Креманског пророчанства каже да је у неколико наврата слао писма подршке селекцији и поруку да дођу на припреме како би имали среће у наставку пута ка Лиги нација, преноси агенција РИНА.

Драган је до сада све селекције позивао у Кремне али безуспешно, фото: РИНА

„Имајући у виду да са Кремнима као место пророка треба сарађивати, 2010 године звали смо тадашњег селектора репрезентације Србије Радомира Антића да дође у Кремне на припреме и послуша пророчанство Тарабића и шта се у њиму каже није хтео сарађивати, нажалост знамо како су се завршиле квалификације на светском првеству по нашу земљу, испала је у групној фази Лиге нација у којој су се налазиле Гана, Аустралија и Немачка. Након тога смо писали писма Томиславу Караџићу исто тако нису послушали и нису се квалификовали у Бразил 2014-те године, а ни на Европско првенство”, казао је за РИНУ Драган.

Многа пророчанства Тарабића до сад су се остварила, фото: РИНА

Међутим, то није једини пут када су Тарабићи су предвидели неуспех селекције. У последње време Драган је послао неколико писама доскорашњем председнику ФСС Кокези са поруком да дођу на припреме у Кремне и проћиће на Светско првенство, али вапаји нису уродили плодом а Драган не би поново да помиње шта се у скорије време издешавало управо са Кокезом.

Драган писао Пиксију и позвао га на обронке Таре, фото: РИНА

„Управо смо сада написали писмо селектору Драгану Стојковићу - Пиксију да сарађује са Кремнима како би прошао на првенству у Катару 2022. године, одговор и даље чекамо. Оно што само могу и сада да му поручим да се гол Роналда против Португала у одлучујућим минутима утакмице није видео, јер је у питању очигледно била виша сила, арбитар није видео да је лопта прешла белу линију. Да је гол био признат Португалија би победила са 2:1 и отишла даље, а Србија не би имала било икаквих шанси за пролаз, и поручујем "ти селекторе размишљај да ли ћеш сарађивати са Кремнима да би на јесен имао успеха и отишао у Катар или остати у Србији и гледати такмичење преко телевизора”, додао је Пјевић.

Драган каже да Роналдов погодак није признат због више силе, фото: РИНА

У септембру Србија игра одлучијући меч против Луксембурга за пролазак у елиминациону фазу такмичења. Десет победника група директно ће се пласирати на Мундијал у Kатару, док ће десет другопласираних екипа играти бараж од марта 2022. године, заједно са још две најбоље пласиране репрезентације из управо окончане Лиге нација, уколико се пророчанство отвари и фудбалски стручњаци буду сарађивали са Кремнима, могли да пакујемо навијачке заставице кад за то дође време.

РИНА (ГЗС)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


tarabici saradnja svetsko prvenstvo prorocanstvo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.441.303 посета
Тренутно на сајту: 348 посетилац(a)