U požeškoj MZ Otanj bujica odnela sve puteve i uništila oranice i zasade malina 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
U požeškoj MZ Otanj bujica odnela sve puteve i uništila oranice i zasade malina
Trenutno na sajtu: 343       |       Podeli:
31.05.2023 | 0 коментар(а)



Požega - Jako nevreme juče u popodnevnim časovima pogodilo je opštinu Požega u kojoj je već u šest MZ na snazi vanredna situacija.



Najkritičnije je u MZ Otanj, u Gornjoj, Donjoj i Srednjoj Dobrinji, kao i u MZ Prilipac


„Štete su ogromne, sva okolna brdi svi putevi su nam odneti i ne može da se prođe. Pre tri dana nam je uništen deo puteva a sinoć i druga strana i još uvek voda nosi. Kako ćem ovo sanirati bez pomoći opštine i države jer narod ne može da priđe kući. Delovi sela su i bez struje, grad nas nije toliko oštetio koliko je voda odnela”, rekao je predsednik mesnog odbora MZ Otanj Veselin Jezdić.

Predsednik mesnog odbora MZ Otanj Veselin Jezdić

Što se tiče poljoprivrednih useva, Jezdić kaže da sve leži pod vodom. „Deteline nisu pokošene, livade, kukuruz, pšenica, krompir sve je pod vodom. Teško da će se išta oporaviti od ove vode i vlage. Malina je isto uništena dosta i velika su sada isparavanja, ako ugreje mi od maline nemamo šta da tražimo, a ovde ona donosi ljudima veće prihode”, dodao je Jezdić.

Putevio se za sada neće nasipati, zbog najavljenog nastavka padavina.

„Svaki dan je padala kiša, ne možemo da priđemo kući, ne možemo da uđemo u njive i livade.Voda je odnela i puteve u našem selu Otanj. Što se tiče električne energije, struje imamo", rekao je Miloje Mićić iz požeškog sela Otanj.

GZS

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.470.161 посета
Тренутно на сајту: 344 посетилац(a)