I to je moguće: Duh u sred bela dana u Ljuboviji izašao iz bureta 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
I to je moguće: Duh u sred bela dana u Ljuboviji izašao iz bureta
Trenutno na sajtu: 346       |       Podeli:
19.05.2023 | 0 коментар(а)



Ljubovija - Kada mali dečak protrlja lampu iz nje izađe Aladin koji mu ispuni tri želje, ali u Ljuboviji postoji duh koji je izašao nećete



verovati iz bureta. On ne ispunjava želje i nije običan duh već ima nošnju i djuska u ritmu muzike dok ga prolaznici fotografišu.

"Pratila sam manifestaciju Gastro festival u Ljuboviji i krenula sam da snimim izložbu oldtajmera. A onda na sred ulice duh, moram priznati da sam bila poprilično iznenadjena. Stala sam da ga fotografišem i snimim on je djuskao uz muziku koja je dolazila sa strane, pozdravljao je prolaznike, mahao svima ali nije želeo da komunicira sa gradjanima što znači da nam ne bi ispunio ni jednu želju a kamoli tri"kaže kroz smeh Dragana Ćendić.

Prema njenim rečima duh iz bureta imao je lepu narodnu nošnju koju je često nameštao tokom nastupa i bio je veseo ali nije želeo da otkrije svoj identitet niti kako je došao na ovu ideju. Ono što je sigurno privukao je pažnju brojnih posetilaca i svima će ostati u sećanju do neke sledeće prilike kada se opet pojavi negde i obraduje gradjane.

GZS/ TopPres




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


duh ljubovija bure

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.120.783 посета
Тренутно на сајту: 346 посетилац(a)