Одржан традиционални пријем за ужичке привреднике 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Одржан традиционални пријем за ужичке привреднике
Trenutno na sajtu: 352       |       Podeli:
24.12.2022 | 0 коментар(а)



Ужице - И ове године у граду на Ђетињи одржан је традиционални пријем за ужичке привреднике како би се направила ретроспектива свега онога што је урађено у 2022. години.

“Крај године је повод да се окупимо у овој нашој заједничкој кући и подсетимо се на кратко шта смо радили и урадили у протеклој години, истакла је градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић на традиционалном пријему за ужичке привреднике.

Фото: Сајт Града Ужице 

“У пословном амбијенту који је у последње две године оптерећен последицама Ковида, али и актуелним дешавањима која су проиузроковала велику енергетску кризу и огромне потресе на економском плану, верујем, да многима од вас није било лако да одржите и унапредите пословање. Свако ко је у томе успео, а посебно они који су успели да повећају обим производње, заслужују поштовање. Свесни смо да ће и наредна година бити препуна изазова, али верујемо да ће ваше искуство и знање омогућити да, без обзира на околности, сачувате и оснажите своје пословне позиције”.

Градоначелница је и овом приликом истакла да су врата Градске куће за привреднике увек отворена и да ће Град бити спона реалног сектора са ресорним министарствима, увек када тим буде потребе.

“Потребни су нам конструктивни разговори како бисмо заједно сагледали реалне могућности да се обезбеди ветар у леђа привредном развоју, јер само то може обезбедити бољи и сигурнији живот људи на овим просторима и створити предуслове да млади, школовани и стручни људи овде препознају своју будућност”.

Традиционалном новогодишњем пријему су поред привредника присуствовали представници војске, МУП-а, правосуђа, школства, здравства, јавних предузећа и установа.

 

 

ГЗС/Сајт града Ужице




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice tradicionalni prijem za privrednike

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.656.644 посета
Тренутно на сајту: 351 посетилац(a)