Зиндовић није дао потпис за СНС, Бабић: Поштовао бих да је подржао странку коју је до јуче предводио 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Зиндовић није дао потпис за СНС, Бабић: Поштовао бих да је подржао странку коју је до јуче предводио
Trenutno na sajtu: 439       |       Podeli:
06.03.2020 | 1 коментар(а)



Пријепоље – Носилац листе “Александар Вучић – За нашу децу” у Пријепољу, Владимир Бабић, након што је почело прикупљање

потписа за подршку тој листи, казао је да је задовољан одзивом суграђана те да га посебно чини срећним чињеница да су се у странци појавили људи који су били уско везани за Драгољуба Зиндовића.

Почело прикупљање потписа за подршку листи "Александар Вучић - За нашу децу", фото: ГЗС

Он је поручио и да ниједан члан напредњака неће бити протеран из странке.

"Задовољан сам одзивом грађана који су дошли да подрже нашу листу. Оно што ме посебно чини срећним јесте чињеница да су се појавили људи из Српске напредне странке који су били уско везани за Драгољуба Зиндовића. Моја порука је да ниједан члан СНС-а неће бити одбачен нити протеран, а ја бих био најсрећнији да се овде међу првима појавио и сам Зиндовић и својим потписом дао подршку не мени већ странци којој припада. Што се тиче избора коалиционих партнера трудили смо се да изаберемо људе, са којима можемо да створимо синергију идеја коју ће грађани Пријепоља препознати и што ће нам донети одличан резултат на изборима. Само добар резултат, омогућује нам да спроведемо идеје и промене које ће се пре свега односити на обичне грађане којима желимо да изађемо у сусрет, саслушамо њихов глас и помогнемо им у решавању њихових животних проблема. Оно на чему ћемо инсистирати јесте да инсистуције поново заживе, да буду самосталне у свом раду али и отворене за критику, такође оне морају да буду корективни фактор власти. Моја порука је да нема недодирљивих и да ћемо у будућности кренути свом снагом у подизање квалитета живота свих грађана Пријепоља", казао је Владимир Бабић.

Фото: ГЗС 



ГЗС / ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje babic vladimir sns zindovic stranka nosilac liste izborna kampanja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Rade

    možda je video da mu nema mesta medju postenim i castnim ljudima igubio je poverenje gradjana sve samo lazna obecanja



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.251.382 посета
    Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)