Посета конфекцији „Public line“ 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Посета конфекцији „Public line“
Trenutno na sajtu: 435       |       Podeli:
14.10.2017 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Председник општине Дејан Ковачевић посетио је успешну конфекцију

у Горњем Милановцу чија производња је оријентисана према извозу. „Public line“ запошљава око 40 радника, што је веома значајно јер након распада модне конфекције „Рудник“, послове и раднике преузеле су мање конфекције.

,,Ово је можда и највећа конфекција у нашој општини, у току је потрага за новим просторијама у које ће преселити погон. Они могу да рачунају на помоћ локалне самоуправе јер нам је циљ отварање нових радних места. Потражње за производима има, али недостатак простора утиче и на обим производње. Локална самоуправа кроз свој Акциони план запошљавања може да помогне привредним друштвима. Имамо пример сарадње општине, државних органа и компаније Папир принт где смо успели да обезбедимо значајно запошљавање нових радника“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић.

Фото: ОУ Горњи Милановац

Производни програм конфекције „Public line“ јесу мушке кошуље, женске блузе, сукње и трикотажни програм.

,,Фирма постоји скоро четири године и производњу смо започели сопственим средствима. У плану су нам нове инвестиције у производњу и изградња новог погона од око 500 м2, јер садашње просторије изнајмљујемо. Највећи смо кооперанти чачанске фирме „Велтекс“. Цео свој производни програм извозимо у државе Западне Европе“, истакао је власник конфекције Ђорђе Недељковић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.765.438 посета
Тренутно на сајту: 436 посетилац(a)