Ковачевић: Изградња приступне саобраћајнице значајна за развој општине 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Ковачевић: Изградња приступне саобраћајнице значајна за развој општине
Trenutno na sajtu: 313       |       Podeli:
28.02.2017 | 0 коментар(а)



Златибор/Горњи Милановац - Изградња приступне саобраћајнице за деоницу ауто-пута Љиг - Прељина од виталног је значаја за општину Горњи Милановац,

рекао је председник општине Дејан Ковачевић, додајући да приступна саобраћајница има велики значај за развој општине.

"Желимо да изградимо и нову Индустријску зону која би упослила нове, младе људе и допринела да се са новим инвестицијама буџет општине још више пуни", рекао је Ковачевић на предавању студентима Факултета политичких наука на тему "Власт и ингеренције на локалном нивоу", које је одржано на Златибору.


Фото: Општина Горњи Милановац

Он је студентима представио концепт рада Канцеларије за локални економски развој, истичући њен значај за напредак општине.

"Посредством ове Канцеларије у општину је стигло више од 50 милиона динара за инвестиционе активности", рекао је Ковачевић и додао да Горњи Милановац припада првој групи развијених општина, напомињући да то понекад може бити и проблем, јер се главни акценат ставља на неразвијене општине и њихово приближавање развијеним.

Студентима је представио како је извршена реорганизација Општинске управе и које су активности предузете да она постане истински сервис грађана, који им је стално на услузи.

Предавању је присуствовало око 250 студената, саопштено је из кабинета председника Општине Горњи Милановац.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.374.124 посета
Тренутно на сајту: 314 посетилац(a)