Агенција „Нивеус тим“ донирала Дому здравља тунел за дезинфекцију 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Агенција „Нивеус тим“ донирала Дому здравља тунел за дезинфекцију
Trenutno na sajtu: 636       |       Podeli:
30.04.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Тунел за дезинфекцију који је данас милановачки Дом здравља добио од агенције „Нивеус тим“, допринеће повећању степена безбедности како здравствених

радника тако и пацијента.

Тунел који је постављен на улазу у Дом здравља има 16 прскалица, може радити на бази алкохола и на бази водоник пероксида – каже др Александар Чивовић, вд директора Дома здравља и додаје обзиром да се тунел користи у унутрашњости зграде, употреба алкохола није препоручљива, тако да ће за дезинфекцију бити коришћен водоник пероксид, који у Дому здравља сами припремају. Компанија „Таково“ донирала је 200 литара дејонизујућег раствора, колики је капацитет цистерне и покрива 6.000 пролазака. Компанија „Металац“ најавила је донацију још једног оваквог тунела за другу зграду, и тиме је једна прича безбедности ове Здравствене установе и свих који су на њу упућени заокружена нагласио је др Чивовић.

Дезинфекциони тунел дониран у Горњем Милановцу, фото: прес служба

Директор Дома здравља захвалио с агенцији „Нивеус тим“, компанијама „Металац“ и „Таково“, општинском Кризном штабу и свима који су помогли Болници и Дому здравља, јер, како је рекао ове установе  су ту  због свих  грађана општине Горњи Милановац.

-Милановачка привреда је и у овој ситуацији пандемије која нас је снашла показала је још једном социјалну одговорност и помогла колико је могла и општини Горњи Милановац, али и Општој болници и Дому здравља  рекао је данас Дејан Ковачевић, председник општине.

 -Захвалио бих се агенцији „Нивеус тим“ која је по ко зна који пут показала своју друштвену одговорност – каже Ковачевић и додаје они су на првој линији фронта од почетка пандемије, сви радници су ангажовани на помоћи најугроженијим лицима са подручја општине и нису се плашили нити повукли са тог посла за све ово време.  Уз њихову помоћ, али и општинске Управе и Црвеног крста, успели да дођемо до сваког појединачно социјално угроженог лица и до свих пензионера, да на тај начин покушамо да ублажимо последице вируса. Желим да се захвалим свим запосленима у Дому здравља и Болници, и да истакнем да није довољан само симболичан аплауз у осам сати, већ је неопходно кроз побољшање услова рада и повећање зараде , што је већ урадила Влада Републике Србије,  захвалити им се за све што су урадили до сада али и што ће радити у будућности додао је Ковачевић.

Иначе, вредност донације коју је агенција „Нивеус тим“ упутила Дому здравља је око 5000 евра.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


tunel dezinfekcija milanovac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.583.213 посета
Тренутно на сајту: 637 посетилац(a)