Транавац: Чачани морају пружити отпор мржњи коју покушавају да нам наметну сваког дана 


Danas pretežno sunčano, tokom noći naoblačenje              Tinejdžera udarila struja, iz Užica prebačen za Beograd, ima teške opekotine              Danas je pobusani ponedeljak             

 
Транавац: Чачани морају пружити отпор мржњи коју покушавају да нам наметну сваког дана
Trenutno na sajtu: 186       |       Podeli:
23.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Чачку, најоштрије осуђује срамно обмањивање јавности путем флајера

који су закачени на аутомобилске брисаче и који су убацивани у поштанске сандучиће суграђана, наводи се у саопштењу председника ГрО СПС Чачак Немање Трнавца.

„На овај начин непознати или пак познати починиоци покушали су дезавуисати јавност и креирати потпуно лажну слику о раду градоначелника Милуна Тодоровића и коалиције која је преузела одговорност 2016. године.

Садашње градско руководство, а на првом месту градоначеник Чачка, господин Тодоровић, за непуних годину дана урадили су готово немогуће. Дефинисана је локација индустријске зоне, обезбеђена сва неопходна инфраструктура и створени услови да бирате инвеститора који ће реализацијом свог посла вишеструко унапредити наш град, поред директног запошљавања суграђана и индиректно активирати привреду и кооперанте из нашег града, а оно што је веома важно будуће раднике школовати у нашем граду који ће након завршетка свог образовања имати могућност да стечена знања примене у пракси и да од тога обезбеде егзистенцију и да остану у Чачку. Прва фабрика која је у завршној фази изградње је Vorwerk која ће у задатом року запослити преко 1000 наших суграђана. Друга фабрика на простору локације бившег Цер-а је компанија Wieland electric која је већ ангажовала наше суграђане и извршила обуку одређеног броја кадрова.

Све ове инвестиције нису се могле реализовати без подршке Владе Републике Србије, републичких предузећа и институција и локалних јавних и комуналних предузећа. Социјалистичка партија Србије, Градски одбор у Чачку, у свему овоме даје свој допринос, преко својих министара у Влади РС као и преко републичких предузећа ЕПС, Србијагас и осталих појединаца који воле свој град Чачак.

Наведено се није могло обезбедити тако што ћете седети и продавати памет, а не чинити ништа за свој град. Неко је морао добро да засуче рукаве и активира сав свој капацитет и потенцијал стицан годинама. Логично је да градоначелник, господин Тодоровић представља озбиљну претњу онима који никада ништа нису радили, а који су живели од приче и то добро наплаћивали. Увидели су да треба обманути грађане Чачка и околине тиме што ћете извући један лапсус и приказати као да се господин Тодоровић заиста залаже за одлазак младих, а управо супротно се догодило, да се тог дана потписао уговор вредан 46 милиона динара који ће омогућити младима да се остваре у својим жељама и започну свој лични посао.

Време и народ ће дати свој суд када за то дође време,наравно на изборима. Нама остаје да заједно уложимо сав свој труд за добро нашег Чачка, а осталима поручујемо да барем мало Чачани не буду таоци мржње која се свакодневно надвија над свима нама.”

Председник ГрО СПС Чачак Немања Трнавац




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Cacak MilunTodorovic NemanjaTranavac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.881.289 посета
Тренутно на сајту: 187 посетилац(a)