У току су пријаве за Делта Бизнис Инкубатор 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
У току су пријаве за Делта Бизнис Инкубатор
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
10.05.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Делтин програм за подршку развоју стартап идеја у области логистике, дистрибуције,

пољопривреде и некретнина - Делта Бизнис Инкубатор представљен је јуче Чачанима у Научно технолошком парку.

„Делта Бизнис Инкубатор је програм уз помоћ кога стартап тимовима дајемо прилику да развију своју предузетничку идеју, током тромесечног периода инкубације. За време трајања програма, са њима раде стручњаци из различитих компанија Делта Холдинга и екстерни бизнис консултанти. Овај програм, такође, пружа им могућност да своју пословну идеју тестирају и унапреде у оквиру наше Компаније, а након периода инкубације следи представљање идеје потенцијалним инвеститорима“, рекла је менаџер пројекта Делта Бизнис Инкубатор Надица Милановић.

Заинтересовани тимови могу да се пријаве на сајту www. deltabiznisinkubator.rs до 13. маја. Сви тимови који прођу процес селекције и уђу у Делта Бизнис Инкубатор, на располагању имају Делтину помоћ, подршку и ресурсе, бизнис консултанта, ментора, мрежу контаката и финансијска средства за почетни развој стартапа.

„Сматрамо да је важно подржати људе предузетничког духа са иновативним идејама који, осим што својим пословањем унапређују привреду Србије, охрабрују и мотивишу друге да реализују своје идеје“, додала је Милановић.

Овај програм био је представљен и у другим градовима Србије.

Прошле године, од 163 пријављена тима, у Делта Бизнис Инкубатор ушло је шест и они су током три месеца развијали и тестирали свој стартап, стицали корисна бизнис знања, контакте и развијали вештине. Победнички тим прошлогодишњег програма је Фриго гел из Чачка, а сарадња је настављена са још једним стартап тимом.

Више информација о конкурсу и пријаву можете наћи на сајту www.deltabiznisinkubator.rs и на званичној Фејсбук страници програма.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak ntp delta biznis inkubator prijave

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.047.345 посета
Тренутно на сајту: 373 посетилац(a)