Ове године већа улагања у МЗ „ПАРК” 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ове године већа улагања у МЗ „ПАРК”
Trenutno na sajtu: 298       |       Podeli:
03.05.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Месна заједница „ПАРК” данас је у својим просторијама, обележила своју славу Свети Николај Жички. Председник Савета Месне заједнице „Парк”

Петар Јанковић захвалио се свима и присутне обавестио о активностима рада ове МЗ.

„Прошле године започели смо доста пројекта на терену, а и током године, одржан је велики број састанака са грађанима. Такође, обишао нас је и градоначленик са помоћницима како би се одржао један конструктивни састанак. Теме су били пројекти који би требало да се реазлизују ове године као што су, уређење фекалне канализације на Гучком путу, уређење Спомен парка, постављање лежећег полицајца у Улици Кнеза Милоша, повезивање пута у дужини од 50 метара од Кафане Црногорац ка Слободи, уређивање кишне канализације, постављања заштитне ограде на спортском терену у насељу Калуђерице. Велико задовољство и понос нам причињава и изградња фискултурне сале при школи ШОСО `1. новембар` и најављеног комплет реновирања ОШ `Драгише Мишовић`.

Председник МЗ „ПАРК” Петар Јанковић, фото: ГЗС

Истакао би и одличну сарадњу са народним послаником Марком Парезановићем који је више пута одржавао састанке са грађанима и сходно са могућностима њихове проблеме решавао. У плану нам је да одржимо и велику акцију добровољног давања крви у сарадњи са Црвеним крстом", каже Јанковић који позива све грађане да дођу у просторије МЗ и дају своје предлоге и сугестије, како би се побољашо њен рад.

Слави је присуствовао је и помоћник градоначелника, за област месне самоуправе и инфраструктуре, Милан Бојовић који се надовезао на проблеме које су грађани изнели на скоро одржаном састанку представника локалне самоуправе и МЗ „ПАРК”.
„Буџетом града за ову годину смо издвојили средства за неке активности. Имали смо проблема у реализацији пројекта, иградња фекалне канализације па смо приступили другачијем решењу, тако да се сада ради пројекат низ Гучки пут као и постављање тротоара. Туристичка организција се укључила да се простор код Спомен парка уреди како би имао занимљиве садржаје, што се очекује током следеће године”, каже Бојовић.

Помоћник градоначелника, за област месне самоуправе и инфраструктуре, Милан Бојовић, фото: ГЗС

Према његовим речима још прошле године постојало је низ захтева грађана, за реконструкцију путне инфраструктуре у делу изнад НИС-ове пумпе, уз магистралу.
„Идеја нам је да ове године спојимо Славујски пут са путем за Гучу. Поред тога грађани су се жалили да деца нису имали и прилаз путу. Просторни план града који обухвата ово подручје предвиђа низ саобраћајница које је потребно извластити и уредити, а треба кренути од оних најкритичнијих тачака по захтеву грађана”, закључио је он.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.446.335 посета
Тренутно на сајту: 299 посетилац(a)