Данас суво и топло уз постепено наоблачење 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Данас суво и топло уз постепено наоблачење
Trenutno na sajtu: 487       |       Podeli:
30.03.2022 | 0 коментар(а)



У већем делу Србије данас ће бити суво и топло, уз постепено наоблачење.

Увече и у току ноћи понегде краткотрајна киша или локални пљусак, саопштио је РХМЗ. Ветар слаб и умерен, у Војводини и на планинама местимично јак, јужни и југозападни.

Најнижа температура од 0 до 10, а највиша од 17 до 22 степена. У четвртак претежно облачно и релативно топло с кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Дуваће умерен и јак ветар јужних смерова.

У суботу на планинама прелазак кише у снег, а у ноћи ка недељи краткотрајан снег понегде се очекује и у нижим пределима. Најхладнији дани биће недеља и понедељак са максималном температуром у већини места од 5 до 10 степени.

Почетком наредне седмице очекују се и слаби јутарњи мразеви. На северу Србије падавине ће престати, док ће у осталим крајевима уз променљиву облачност и даље бити услова за кишу и снег. Од уторка променљиво облачно са сунчаним интервалима уз постепени пораст дневне температуре.

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.890.279 посета
Тренутно на сајту: 487 посетилац(a)