Нема краја бахатим потезима на чачанским путевима, полиција имала пуне руке посла 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Нема краја бахатим потезима на чачанским путевима, полиција имала пуне руке посла
Trenutno na sajtu: 371       |       Podeli:
31.07.2022 | 1 коментар(а)



Чачак - Припадници саобраћајне полиције у Чачку искључили су јуче двојицу возача из саобраћаја, једног због насилничке вожње и једног због
Фото: ГЗС, илустрација

 вожње под дејством психоактивних супстанци.

Полиција је у Улици др Драгише Мишовића зауставила двадесетосмогодишњег мушкарца који је управљао бициклом под дејством канабиса, док је у месту Мојсиње затечен четрдесетдвогодишњи возач „шевролета“ како претиче колону возила, преко пуне линије.

Возачу „шевролета“, због прекршаја насилничка вожња, Прекршајни суд у Чачку изрекао је новчану казну у износуод 100.000 динара, заштитну меру забране управљања возилом Б категорије у трајању од девет месеци и 15 казнених поена, док је бициклисти одређено задржавање до 12 сати и против њега ће бити поднета прекршајна пријавa из Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

Апелујемо на возаче да доследно поштују саобраћајне прописе, јер на таj начин чувају свој и животе других учесника у саобраћају.

ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Policija saobracaj

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Пајсер

    Када ће полиција доћи на пут Котража -Ариље преко Луковића ?



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.771.834 посета
    Тренутно на сајту: 372 посетилац(a)