Рок фестивал заказан за сутра у Лучанима, стижу Хладно пиво и Бјесови 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Рок фестивал заказан за сутра у Лучанима, стижу Хладно пиво и Бјесови
Trenutno na sajtu: 441       |       Podeli:
21.07.2022 | 0 коментар(а)



Лучани - Прва асоцијација на Драгачево свакако су звуци трубе који се кроз Гучу проламају сваког летa дуже од пола века.
Илустрација, фото: РИНА

Међутим, да су житељи овог дела Србије љубитељи и мало тврђег звука показује и изузетно посећен рок фестивал који се одржава у општини Лучани.

"Код нас нема подела, Драгачевци воле и трубу али и мало тврђи звук рока и панка. Већ седам година успешно организујемо једнодневни рок фестивал. Можда је било скептика на самом почетку, јер смо препознатљиви по трубачима, али одлична посећеност је разбила све предрасуде и показала да је и рок у Драгачеву добро дошао и радо се слуша", каже за РИНУ Зоран Пантелић, директор Културног центра у Гучи.

Јединствен фестивал који ће промовисати рок у Драгачевуу биће одржан у петак у центру Лучана, а позната имена из света музике увеличаће овај додгађај.

"Успели смо да окупимо најбоље рок саставе данашњице и регионалне звезде. Драгачевци ће по први пут имати прилику да уживају у нумерама хрватског Хладног пива, Бјесова и Погонбгд. Очекујемо и да ће временска прогноза послужити да сви ми уживамо у рок наступима", закључио је Пантелић.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.590.689 посета
Тренутно на сајту: 442 посетилац(a)