До врха Торника са 18 нових кабина 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
До врха Торника са 18 нових кабина
Trenutno na sajtu: 264       |       Podeli:
05.05.2022 | 0 коментар(а)



Чајетина - Обимни радови на инсталацијама и тестирању нових кабина, као и изградња и монтирање наткривки на почетној и крајњој станици
До врха Торника са 18 нових кабина, Фото: ГЗС

разлог су што златиборска гондола неће радити у периоду од 9. маја до 20. јуна, поручују из ЈП  „Голд гондола”.

Према речима директорке Бојане Божанић од свог оснивања ЈП “Голд гондола” константно улаже у унапређење рада и услуга, истовремено подижући безбедност на највиши ниво. Она је истакла да је уложен максимални труд да застоји у раду, због тих иновација, буду што краћи и да што мање утичу на пословање, као и да су пролеће  дочекали са досад најобимнијим улагањима.

„Оно што се показало као један од највећих проблема, били су велики редови нестрпљивих гостију на почетној станици. Управо зато смо крајем 2021.године, уз подршку Општинске управе Чајетина, започели преговоре са француским произвођачем опреме Пома у вези са набавком 18 кабина”, истиче Бојана Божанић, директорка ЈП “Голд гондола” и додаје да ће уз укидање епидемиолошких мера капацитет кабина бити враћен на предвиђених 10 особа што ће скратити период чекања.

Директорка тог јавног предузећа најављује још неколико значајних инвестиција. Осим изградње и монтирања наткривки на почетној и крајњој станици, планирано је и побољшање система као и софтверских решења.

„Како би планирани радови минимално утицали на наше пословање одлучили смо се за период између првомајских празника и почетка летње сезоне. Прецизније речено радови ће почети 9. маја и трајаће до 20. јуна. Надамо се да ће све тећи по плану и да ћемо спремно дочекати почетак летње сезоне”, каже Бојана Божанић.

 

 

 

 

ГЗС / Општина Чајетина




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CAJETINA GONDOLA KABINE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.450.079 посета
Тренутно на сајту: 264 посетилац(a)